Ce cadou și-a făcut Cătălin Botezatu de ziua lui: „Este ultimul model al acestui brand”

Ce cadou și-a făcut Cătălin Botezatu de ziua lui. În urmă cu câteva zile, creatorul de modă a împlinit 56 de ani și a sărbătorit cum se cuvinte. A organizat o mega-petrecere într-un club de fițe din București, iar alături de el au fost și multe vedete din showbiz.

06 dec. 2022, 11:43
Ce cadou și-a făcut Cătălin Botezatu de ziua lui: „Este ultimul model al acestui brand”
Creatorul de modă a împlinit 56 de ani

Ce cadou și-a făcut Cătălin Botezatu de ziua lui. Este unul dintre cei mai apreciați designeri din România și se bucură de prietenia multor oameni, inclusiv persoane publice. Nici la capitolul prieteni virtuali nu stă rău, pe rețelele de socializare are o comunitate numeroasă.

Citește și: Loredana Groza și Cătălin Botezatu, sărut pasional în văzul tuturor. Nu au mai ținut cont de nimic. „Suntem frumoși și liberi”

Ce cadou și-a făcut Cătălin Botezatu de ziua lui

Cătălin Botezatu a făcut o comandă specială de ziua lui: și-a luat o mașină ultimul model, cu un interior de culoare roz burgundy. Juratul de la „Bravo, ai stil!” a spus că în prezent preferă mașinile puternice. Nu a vrut să spună câți bani a scos din buzunar pentru noua achiziție, însă a precizat că bolidul a fost foarte scump:

Astăzi mi-am făcut cadou singur, un cadou valoros, e afară. O mașină. E o mașină pe care mi-o doream, ultimul model al acestui brand pe care îl iubesc, o comandă specială, o culoare specială, un interior culoarea anului, roz burgundy, care se poartă foarte, foarte mult. (…) Cei de la brandul respectiv nu mi-au spus, m-au sunat de dimineață (…) Mi-au zis > (…) În față se descărca ușor, de pe o rampă, mașina. Am fost foarte fericit la ora 09:00 dimineața.

Foarte fericit că mi-am luat mașinuța și merge, este navă spațială. Acum îmi plac mașinile puternice, într-adevăr, se arate masculinitate (…) E o mașină foarte frumoasă și foarte scumpă. Eu nu sunt să strâng, eu vreau să mă distrez, să îmi trăiesc clipa, e cel mai fain”, a spus Cătălin Botezatu, potrivit Antena Stars.