Ce cadou special i-a făcut Ilie Năstase fiicei lui Mircea Geoană la petrecerea de logodnă FOTO

Ana Geoană, fiica secretarului general adjunc al NATO, a organizat o petrecere spectaculoasă pentru a celebra logodna cu americanul Garrett Cayton.

06 aug. 2022, 11:39
Ce cadou special i-a făcut Ilie Năstase fiicei lui Mircea Geoană la petrecerea de logodnă FOTO
Ce cadou special i-a făcut Ilie Năstase fiicei lui Mircea Geoană la petrecerea de logodnă

Ce cadou special i-a făcut Ilie Năstase fiicei lui Mircea Geoană la petrecerea de logodnă. Printre invitații evenimentului care a avut loc la Palatul Mogoșoaia s-a numărat și Ilie Năstase, cel care este nașul Anei Geoană. Fostul mare jucător de tenis a avut un cadou special pentru fiica fostului candidat la președinția României.

Fiica lui Mircea Geoană, petrecere de logodnă la Palatul Mogoşoaia. Ana a radiat de fericire alături de iubitul american FOTO / VIDEO

Ilie Năstase le-a oferit celor doi tineri una dintre rachetele sale, pe care a semnat. În plus, le-a dăruit și o fotografie, pe care le-a transmis urările sale: „Pentru Ana ș Garrett. Mult noroc și să aveți o viața minunată!”.

Racheta este una specială pentru Ilie Năstase, fiind cea cu care a jucat finala la Wimbledon 1972, pierdută în fața lui Stan Smith,  6-4, 3-6, 3-6, 6-4, 5-7, scrie GSP.

Mircea Geoană, lăsat fără ceasurile de 100.000 de euro primite de la Marian Vanghelie. Judecătorii au pus din nou sechestru pe obiectele de lux

Ana Geoană și Garett Cayton s-au cunoscut în SUA, unde ambii au fost studenți. La petrecere, mulți dintre invitați au fost foștii lor colegi de la University of Pennsylvania. Cornelia Rednic a întreținut atmosfera, alături de taraful ei. Din meniu nu au lupsi preparate tradiționale românești, precum sarmale, plăcinte, bulz sau brânzeturi.