Ce cadouri i-a pregătit Viorica Dăncilă preşedintelui Klaus Iohannis

Viorica Dăncilă i-a pregătit cadouri președintelui Klaus Iohannis, pe care l-a provocat la o dezbatere vineri seară, însă acesta nu a dat curs invitaţiei. Fostul premier ar fi dorit să îi dăruiască președintelui un tricolor, Constituţia şi Biblia.

22 nov. 2019, 18:31
Ce cadouri i-a pregătit Viorica Dăncilă preşedintelui Klaus Iohannis

„Observăm că domnul Iohannis este absent aşa cum a fost absent în cei cinci ani de mandat la Cotroceni. Atitudinea contracandidatului este dezamăgitoare. Dacă ar fi fost aici, i-aş fi făcut domnului Iohannis trei daruri. Primul, tricolorul României, pentru că un preşedinte trebuie să aibă tricolorul în suflet ca să fie un bun român şi ca să îşi apere ţara. Al doilea dar, Constituţia României, este legea fundamentală pe care trebuie să o respectăm toţi şi pe care Klaus Iohannis a călcat-o în picioare. Al treilea dar este Biblia pentru că un om care crede în Dumnezeu este un om bun, este un om care nu învrăjbeşte, un om care nu aude ură şi dezbinare, un om cu credinţă în Dumnezeu este cel care adună oamenii, care îi uneşte, care aduce în spaţiul public echilibru şi consens”, a spus Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă l-a chemat pe Klaus Iohannis la dezbatere vineri seară, la ora 20, la Palatul Parlamentului, în ultimele ore de campanie electorală. Invitaţia candidatului PSD vine în ziua în care românii din Diaspora au început să voteze pentru turul doi al prezidenţialelor. Klaus Iohannis a declinat invitația: vineri seară se afla în turneu electoal la Bacău.

Citește și: Viorica Dăncilă îl cheamă pe Klaus Iohannis la dezbatere în această seară, la ora 20, la Palatul Parlamentului. Răspunsul preşedintelui