Viorica Dăncilă l-a chemat pe Klaus Iohannis la dezbatere vineri seară, la Palatul Parlamentului. Răspunsul preşedintelui

Publicat: Vineri, 22 Noiembrie 2019 11:43 // Actualizat: Vineri, 22 Noiembrie 2019 22:00 // Sursa: romaniatv.net

Viorica Dăncilă l-a chemat pe Klaus Iohannis la dezbatere vineri seară, la ora 20, la Palatul Parlamentului, în ultimele ore de campanie electorală. Invitaţia candidatului PSD vine în ziua în care românii din Diaspora au început să voteze pentru turul doi al prezidenţialelor. Klaus Iohannis a declinat invitația: vineri seară se afla în turneu electoal la Bacău.

UPDATE Echipa de campanie a lui Klaus Iohannis a transmis un răspuns negativ la invitația pentru a organiza o dezbatere prezidențială.

”Echipa de campanie a Partidului Național Liberal, prin intermediul șefului de campanie al lui Klaus Iohannis, Dan Motreanu, a transmis un nou răspuns arogant românilor care așteaptă o dezbatere democratică între cei doi candidați la alegerile prezidențiale.

În cunoscutul stil arogant, care a caracterizat campania lui Klaus Iohannis, inițiativa PSD de a organiza o dezbatere în prezența reprezentanților mass-media, transmisă în direct către români, a primit următorul comentariu din partea PNL: „aveți un răspuns de acum două săptămâni”, se arată într-un comunicat PSD.

______

Viorica Dăncilă, candidatul PSD, se adresează, într-o scrisoare deschisă, românilor, jurnaliştilor, formatorilor de opinie, lansând un apel public la Klaus Iohannis, contracandidatul său în turul 2 al alegerilor prezidenţiale, pe care îl cheamă la o dezbatere începând cu ora 20:00, la Palatul Parlamentului.

Dăncilă îl acuză pe contracandidatul său că "fuge de întrebări" şi anunţă că echipa sa de campanie încearcă să ia legătura cu staff-ul de campanie al lui Iohannis pentru a stabili această întâlnire.

"SCRISOARE DESCHISĂ

Dragi români,
Dragi jurnaliști,
Dragi formatori de opinie,

Indiferent de opțiunea dumneavoastră duminică, cred că sunteți de acord cu toții că felul în care domnul Iohannis a ales să se comporte în toată această perioadă este DE NEACCEPTAT. Nimeni, dar absolut nimeni, nu și-ar fi permis să refuze, fără niciun argument credibil, o dezbatere electorală.

Nimeni nu a înțeles până la acest moment de ce întrebare fuge atât de tare domnul Iohannis. Ce poate să justifice o asemenea atitudine de dispreț și lipsă de reacție la apelul românilor? Ce ne ascunde domnul Iohannis?

Eu, până în ultima clipă, voi insista și voi fi pregătită pentru confruntarea democratică pe care românii o cer și o merită!

Așa că lansez un apel public. Să îl chemăm pe Klaus Iohannis la dezbatere în această seară, începând cu ora 20:00, la Palatul Parlamentului! Echipa mea de campanie deja încearcă să ia legătura cu staff-ul domnului Iohannis pentru a stabili această întâlnire.

PS: Chiar și în ultima zi de campanie, domnul Iohannis le spune românilor, la fel de obsesiv și stupid, că au de ales între dumnealui și PSD. Nu, domnule președinte! Românii au de ales între un om care fuge de întrebări și unul care, în ultimele zile, a răspuns câtorva sute de întrebări venite de la toți jurnaliștii, fără menajamente, fără repetiții, fără regie!", a scris Viorica Dăncilă, candidatul PSD, pe pagina de Facebook.

loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
23 nov 09:52
Răspunde | Votează email 0 email
baba vanga rosie
Steluto draga,fugi la medic si trateaza neuronii lasa propaganda ,campania a trecut,cu tine sau fara tine,puturosul natiunii tot cistiga,a prezis Nostramucea!!!
22 nov 13:24
Răspunde | Votează email 0 email
STELA
5 ani, Iohanis a dat M..E la toti romanii . Haideti sa-l mai votam pentru inca 5 ani fiindca ne-a placut .
22 nov 12:59
Răspunde | Votează email 0 email
MVU
Nostradamus și Baba Vanga au avut aceeași viziune! Ce urmează să se întâmple cu oamenii României: "Tot ceea ce este construit pe minciună se va nărui."
În manuscrisele celui mai cunoscut prezicător din lume, Nostradamus, se regăsesc asemnănări izbitoare cu cele ale Babei Vanga, prezicătoarea oarbă, despre care, adepții ei au fost convinși că ea posedă abilități paranormale.
Autor: Redacție a1.ro Vineri, 22 Noiembrie 2019.
Baba Vanga a spus: “Eu sunt foarte mică pentru ca el să vină la mine, aşa că eu transmit această veste, care mi-a venit de Sus. În bucuria acestei lumi, în România va veni cel promis lumii. Se va bucura întregul Pământ de naşterea lui. Dumnezeu îl va ocroti într-un loc, departe de locul unde se odihnesc străbunii lui, până când va veni ceasul său. Cu puterea de Sus va fi dăruit. Pământul, Apa, Focul îi vor veni în ajutor. O dată cu venirea lui în această lume, tot ceea ce este construit pe minciună se va nărui.
El va fi piatra de temelie pentru omenire. Primii care îl vor recunoaşte vor fi cei din poporul său, poporul din care el a ieşit. Drept răsplată, el va aduce acest popor pe cea mai înaltă culme a desăvârşirii, din întreaga lume. Acest popor va deveni o adevărată pildă pentru toate popoarele pământului. El nu va veni cu un cal viu, ci cu un cal din fier, pe care singur îl va mânui", a spus aceasta.
Nostradamus a spus că în curând se creează premisele favorabile renașterii conștiinței spirituale și că omenirea este împăcată și dispusă să trăiască în pace și armonie.
Nostradamus. Potrivit lui Nostradamus, cel de-al Treilea Război Mondia a început încă din 2015 și va dura până în 2023. Cauza războiului, potrivit acestuia, va fi fanatismul religios. Dacă stăm și observăm atacurile cu bombă din ultimii ani, ne dăm seama că Nostradamus nu a fost departe de adevăr.
Nostradamus. Până în 2023 profețiile sunt și ma
22 nov 12:42
Răspunde | Votează email 0 email
oamenicasobolani
N-ai înțeles, vacă cu fundă
NICI CĂ a început ULTIMA RUNDĂ?

C-o proastă cu mâinile murdare care-i de orice în stare
Numai să nu se dea-n vileag când s-o porni o cercetare
Pe ce CĂCAT vă lasă acum cu ochii-n soare
,
Să stea de vorbă ăia care nu ți-au pus NOTA ZERO la purtare!

https://oamenicasobolani.wordpress.com/2019/11/13/de-curve-tu-sa-te-feresti-caci-case-strica-si-dezbina-pereti-darama-sparg-feresti-cu-intrigile-ce-le-imbina/

Mai dute un pic și sperie lupii c-or să te pape odată-n pat
Să se crucească românimea cum și de tine a scăpat!
1
EUR
4.7794
RON
12 Dec
noapte 2 °
zi 5 °
Ultimele joburi adaugate
24 H