Viorica Dăncilă l-a chemat pe Klaus Iohannis la dezbatere vineri seară, la Palatul Parlamentului. Răspunsul preşedintelui

Viorica Dăncilă l-a chemat pe Klaus Iohannis la dezbatere vineri seară, la ora 20, la Palatul Parlamentului, în ultimele ore de campanie electorală. Invitaţia candidatului PSD vine în ziua în care românii din Diaspora au început să voteze pentru turul doi al prezidenţialelor. Klaus Iohannis a declinat invitația: vineri seară se afla în turneu electoal la Bacău.

RomaniaTV.net
22 nov. 2019, 09:43

UPDATE Echipa de campanie a lui Klaus Iohannis a transmis un răspuns negativ la invitația pentru a organiza o dezbatere prezidențială.

”Echipa de campanie a Partidului Național Liberal, prin intermediul șefului de campanie al lui Klaus Iohannis, Dan Motreanu, a transmis un nou răspuns arogant românilor care așteaptă o dezbatere democratică între cei doi candidați la alegerile prezidențiale.

În cunoscutul stil arogant, care a caracterizat campania lui Klaus Iohannis, inițiativa PSD de a organiza o dezbatere în prezența reprezentanților mass-media, transmisă în direct către români, a primit următorul comentariu din partea PNL: „aveți un răspuns de acum două săptămâni”, se arată într-un comunicat PSD.

______

Viorica Dăncilă, candidatul PSD, se adresează, într-o scrisoare deschisă, românilor, jurnaliştilor, formatorilor de opinie, lansând un apel public la Klaus Iohannis, contracandidatul său în turul 2 al alegerilor prezidenţiale, pe care îl cheamă la o dezbatere începând cu ora 20:00, la Palatul Parlamentului.

Dăncilă îl acuză pe contracandidatul său că „fuge de întrebări” şi anunţă că echipa sa de campanie încearcă să ia legătura cu staff-ul de campanie al lui Iohannis pentru a stabili această întâlnire.

„SCRISOARE DESCHISĂ

Dragi români,
Dragi jurnaliști,
Dragi formatori de opinie,

Indiferent de opțiunea dumneavoastră duminică, cred că sunteți de acord cu toții că felul în care domnul Iohannis a ales să se comporte în toată această perioadă este DE NEACCEPTAT. Nimeni, dar absolut nimeni, nu și-ar fi permis să refuze, fără niciun argument credibil, o dezbatere electorală.

Nimeni nu a înțeles până la acest moment de ce întrebare fuge atât de tare domnul Iohannis. Ce poate să justifice o asemenea atitudine de dispreț și lipsă de reacție la apelul românilor? Ce ne ascunde domnul Iohannis?

Eu, până în ultima clipă, voi insista și voi fi pregătită pentru confruntarea democratică pe care românii o cer și o merită!

Așa că lansez un apel public. Să îl chemăm pe Klaus Iohannis la dezbatere în această seară, începând cu ora 20:00, la Palatul Parlamentului! Echipa mea de campanie deja încearcă să ia legătura cu staff-ul domnului Iohannis pentru a stabili această întâlnire.

PS: Chiar și în ultima zi de campanie, domnul Iohannis le spune românilor, la fel de obsesiv și stupid, că au de ales între dumnealui și PSD. Nu, domnule președinte! Românii au de ales între un om care fuge de întrebări și unul care, în ultimele zile, a răspuns câtorva sute de întrebări venite de la toți jurnaliștii, fără menajamente, fără repetiții, fără regie!”, a scris Viorica Dăncilă, candidatul PSD, pe pagina de Facebook.


loading...
Partenerii noștri