Ce calități a moștenit fiica Biancăi Drăgușanu de la mama ei. La ce îi seamănă deja vedetei: „Sunt foarte mândră de ea”

Bianca Drăgușanu este o mamă mândră datorită fiicei sale, Sofia. Micuța îi seamănă leit și a moștenit unele dintre cele mai importante calități de la vedetă.

16 nov. 2023, 15:20
Ce calități a moștenit fiica Biancăi Drăgușanu de la mama ei. La ce îi seamănă deja vedetei: „Sunt foarte mândră de ea”
Ce calități a moștenit fiica Biancăi Drăgușanu de la mama ei. La ce îi seamănă deja vedetei: „Sunt foarte mândră de ea”

Bianca Drăgușanu are toate motivele să fie o mamă mândră. Sofia începe să semene din ce în ce mai mult vedetei, moștenind numeroase calități de la ea. Blondina se laudă peste tot cu fiica ei.

Citește și: Cât costă să intri în patul Biancăi Drăgușanu. Suma enormă cerută pentru o noapte la Dubai

Cum îi seamănă Sofia mamei sale, Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu este o femeie care se îngrijește non-stop de aspectul ei fizic, acest lucru fiind deja un lucru știut de toată lumea. Vedeta este foarte atentă la ceea ce mănâncă și merge în mod frecvent la sală, iar micuța Sofia se pare că a luat exemplu de la mama ei. Recent, blondina a ieșit cu fiica ei în oraș, iar după masa copioasă a venit și desertul. Sofia a avut o reacție neașteptată, dar care a făcut-o pe mama ei celebră mai mândră decât era deja. Fiica acesteia a remarcat că zahărul din prăjitura comandată este foarte rău pentru sănătate. Bianca s-a lăudat cu acest moment și pe Instagram.

Prezentă la un eveniment monden, Bianca Drăgușanu a vorbit despre calitățile pe care Sofia le-a moștenit de la ea încă de la o vârstă fragedă. Vedeta spune că micuța a început să crească și să facă ceea ce i se spună, dar cu o amprentă personală inedită. Nu se ferește să își arate personalitatea, asemenea mamei sale, lucru ce este doar de lăudat. De asemenea, Sofia este și foarte determinată să facă tot ce își propune, ambiția fiind o altă calitate de care se bucură.

„Începe să crească și să realizeze lucrurile pe care i le spun eu și pe care le-am testat eu deja. Îmi seamănă din ce în ce mai mult și sunt foarte mândră de ea. Este foarte determinată, este foarte ambițioasă, este perseverentă și atentă la detalii. Are multe calități! Este copilul meu și e normal să-i văd toate calitățile”, a mărturisit ea, pentru WOWnews.

Întrebată care sunt planurile ei pentru următoarea perioadă, Bianca Drăgușanu spune că se concentrează pe afacerile ei, dar și pe creșterea și dezvoltarea fiicei sale.

„Fac aceleași lucruri! Cresc copilul, merg la sală, mă bucur de atelierul meu, de afacerea mea și de timpul petrecut cu copilul meu”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

Citește și: Barbie de România vrea să-şi micşoreze sânii. Bianca Drăguşanu: „Femeile care o duc spre mai natural sunt mai frumoase”