Ce capcane de sezon să eviţi pentru a nu te certa cu partenerul

Poate că aţi trecut cu bine peste tentaţiile unei veri pline de fuste scurte şi decolteuri, însă este relaţia voastră destul de solidă încât să nu se destrame la primul semn de "ninsoare"? Cum să faci să nu îngheţe pasiunea? Evită câteva greţeli comune care dau naştere unor adevărate vijelii în cuplu.

RomaniaTV.net
18 dec. 2014, 11:23
Ce capcane de sezon să eviţi pentru a nu te certa cu partenerul

NU EXAGERA LA CAPITOLUL CADOURI

Nici ceea ce ii ceri, nici ceea ce ii dai nu trebuie sa depaseasca tiparul specific stadiului in care a ajuns relatia voastra. Arata-i ca te-ai gandit bine inainte si ca nu ai ales un cadou la intamplare, insa nu investi prea mult, astfel incat sa-l faci sa se simta prost ca nu ti-a cumparat un dar la fel de scump. In plus, prea mult, prea devreme, s-ar putea sa-l sperie! Cum ar fi daca te-ar cere cineva de sotie la doar cateva zile dupa ce v-ati cunoscut?

NU DARUI DIN OBLIGATIE!

Daca-i oferi un cadou doar pentru a primi ceva in schimb, mai bine te abtii. Daca nu esti genul care sa aprecieze schimbul de cadouri, mai bine esti sincera si stabilesti de la inceput ca tie nu iti place toata nebunia cumparaturilor cu ocazia Craciunului sau sa-i spui orice alta nemultumire ai legata de acest eveniment.

NU FACE COMPARATII!

Odata cu reuniunile de sarbatori, veti intra in contact cu alte cupluri si inevitabil vei fi tentata sa faci comparatii. Tine minte ca situatia lor nu este similara cu a voastra si ca poate reteta lor nu ar functiona la fel de bine in cazul vostru! Cele mai bune relatii sunt acelea compuse din doi oameni care se simti bine unul in compania celuilalt si sunt multumiti unul de celalalt. Ai incredere ca relatia voastra este ceea ce iti trebuie daca ai facut aceasta alegere si nu te lasa influentata de zambetele extaziate afisate de alte cupluri. Nu ai de unde sa stii ce se ascunde in spatele lor!

SPUNE NU LACOMIEI!

Multumeste-te cu ceea ce primesti si nu te uita in gradina vecinei! Da, poate ca ea a gasit sub brad un inel de logodna, dar asta nu inseamna ca trebuie sa-ti tratezi partenerul cu raceala fiindca ti-a cumparat doar o bratara sau o pereche de cercei. Daca ti-au placut inainte sa afli de cadourile primite de cei din jur, aminteste-ti asta cand gelozia te napadeste!

LASA PRESUPUNERILE PE MAI TARZIU

In loc sa creezi tensiuni in momentul schimbului de cadouri, cand ii vezi figura dezamagita, fiindca nu-l cunosti atat de bine incat sa-i iei
un dar potrivit, mai bine intrebi! Nimeni nu se asteapta ca tu sa-i citesti gandurile, iar scopul cadourilor este sa ne bucure, surpriza fiind un soi de bonus. Mai bine sa fie un cadou pe care si-l alege singur, decat o surpriza neplacuta!

NU TINE ASTEPTARILE PENTRU TINE!

Daca iti doresti un anumit lucru si nu-i dai niciun indiciu, s-ar putea sa ai de Craciun un partener frustrat si morocanos! Ajuta-l, fiindca nimic nu se compara cu bucuria pe care o vede in ochii tai atunci cand descoperi cadoul dorit sub brad!

Citeşte mai mult pe Feminis.ro.