Ce cărţi trebuie să citeşti în funcţie de ZODIE

Nu ţi-ai pregătit lista de lectură pentru anul acesta? Iată ce spune zodia ta despre cărţile pe care ar trebui să le citeşti.

27 feb. 2015, 11:59
Ce cărţi trebuie să citeşti în funcţie de ZODIE

Berbec

Daca esti in zodia Berbec, inseamna ca esti o fire extrovertita si foarte pozitiva, de accea ar trebui sa citesti A God in Ruins, de Kate Atkinson. Autoarea spune povestea unui pilot bombardier si odinioara poet, Teddy Todd. De asemenea, mai sunt recomandate The Round House de Louis Erdrich si The Mysteries of Pittsburgh de Michael Chabon.

Citeşte şi Horoscop: Ce fenomen meteo eşti, în funcţie de zodia ta

Taur

Persoanele nascute in zodia Taur sunt firi onorabile, incapatanate si uneori materialiste, de aceea, ar trebui sa citeasca Saint Mazzie de Jami Attenberg, povestea unei stapane de teatru si viata ei in Marea Depresie. Mai e recomandat sa incerci: Life Would be Perfect If I Lived in The House de Meghan Daum si A Bad Character de Deepti Kapoor.

Gemeni

Esti o fire dinamica si deschisa la nou, asa ca, ar trebui sa citesti The Girl on The Train de Paula Hawkins, un triller psihologic despre o femeie care vede ceva ce nu ar trebui sa vada cand face naveta. Poti sa mai incerci si: Why Did I Ever de Mary Robison si I remember nothing: And Other Reflections de Nora Ephron.

Citeşte şi Horoscopul florilor: Care este corespondenta fiecărei luni

Rac

Esti Rac, deci esti sensibila, familista si trebuie sa citesti Fun Home de Alison Bechdel, de unde vei afla povestea relatiei autoarei cu tatal sau batran. Mai e recomandat sa incerci si Little Woman de Louisa May Alcott si The Brothers K de David James Ducan.

Leu

Esti o persoana iubitoarea, dar iti place sa dramatizezi mult, fapt ce te determina sa incerci cartea The Making of Zombie, un roman comic despre o scenarista care viseaza sa faca un film despre zombie. The Magicians de Lev Grossman si Sula de Tony Morrison, ar trebui sa se afle pe lista ta de carti anul acesta.

Citeşte şi Horoscop: Păsările mitologice în funcţie de ziua naşterii

Fecioara

Esti meticuloasa, intuitiva si distractiva, draga Fecioara. Asa ca, poti sa incerci cartea The Life-Changing Magic of Tidying Up de Marie Kondi, un ghid ideal pentru curatenia in casa. Incearca si The Summer Without Men de Siri Hustvedt si The Curious Incident of The Dog in The Night Time de Mark Haddon, nu vei regreta.

Citeste mai mult pe feminis.ro.