Horoscop: Ce fenomen meteo eşti, în funcţie de zodia ta

Se spune adesea despre femei că sunt ca o briză de primăvară, atunci când sunt delicate și romantice, sau că seamănă cu un uragan atunci când sunt supărate. Vezi ce fenomen meteo ești, în funcție de zodie.

RomaniaTV.net
26 feb. 2015, 13:11
Horoscop: Ce fenomen meteo eşti, în funcţie de zodia ta

Berbec

Berbecii sunt printre cele mai vulcanice personalități are zodiacului. Într-un moment sunt prietenoși și fac glume și în momentul următor tună și fulgeră de parcă vine apocalipsa. Berbecii seamănă cel mai mult cu furtunile de vară, când într-o singură zi ai parte de soare, căldură excesivă, vânt și ploaie cu fulgere, apoi iar soare.

Citeşte şi Horoscopul bijuteriilor sacre: Care este talismanul tău sacru şi cum te influenţează

Taur

Taurii sunt simpatici și joviali, doar că răbdarea lor are o limită foarte scurtă. Știți vorba cu fitilul scurt? Cam asta îi definește pe nativii acestei zodii și cel mai apropiat element natural al lor este o rafală de grindină. Exact când totul părea liniștit, taurul se satură să mai aștepte și aruncă cu pietre în toate părțile.

Citeşte şi Zodiacul Anasazi: Secretul unei civilizaţii dispărute

Gemeni

Gemenii sunt ca o zi de primăvară: mofturoși, schimbători și reci pe final, când energia le scade și încep să devină ușor iritabili. Cu gemenii nu știi niciodată ce gândesc, pentru că totul se schimbă cu viteza luminii, dar dacă iubești un nativ din gemeni știi că primăvara înseamnă mai mult soare și o viață nouă și palpitantă.

Citeşte continuarea pe Unica.ro.