Ce ciudăţenii are zodia ta. Descoperă toate trăsăturile sale

Fiecare zodie are ciudateniile ei, dar tocmai asta e toata frumusetea. Personalitatea iti este conturata de semnul astral in care te-ai nascut si trebuie sa tii cont atat de calitatile, cat si de defectele pe care le ai.

RomaniaTV.net
27 iul. 2015, 08:31
Ce ciudăţenii are zodia ta. Descoperă toate trăsăturile sale

Unele zodii sunt prea calme, altele prea nervoase, dar una peste alta trebuie sa tii cont de fiecare tipologie in parte, in special de cea a zodiei tale.

Iata, asadar, ce spun astrele despre fiecare zodie in parte:

Berbec

Persoanele nascute in aceasta zodie au foarte multa energie si sunt destul de curajoase. Singurul lor defect este impulsivitatea. Legat de ciudatenii, aceste persoane sunt atrase de situatii periculoase si risca sa atraga foarte multe experiente ciudate.

Taur

Persoanele nascute in aceasta zodie sunt realiste, devotate si foarte sociabile. Singura lor ciudatenie este ca nu le plac deloc schimbarile. Nu accepta nimic daca nu a fost planuit cu ele si sunt capabile sa se contrazica pana in panzele albe cu tine doar pentru a-ti dovedi ca au dreptate.

Gemeni

Persoanele nascute in aceasta zodie sunt foarte vorbarete si sociabile, calitati care le ajuta sa se faca placute in orice mediu. Singura lor ciudatenie este faptul ca sunt foarte schimbatoare si sunt sanse sa se certe cu foarte multe persoane de la o zi la alta.

Citeste continuare pe ele.ro