Ce comision a pierdut Anamaria Prodan la transferul lui Denis Man

Ce comision a pierdut Anamaria Prodan la transferul lui Denis Man. Se pare că acesta este unul dintre motivele pentru care impresara l-a desfiinţat pe Gigi Becali. Pentru că a fost scoasă din joc, în cea mai mare afacere din istoria campionatului românesc.

01 feb. 2021, 14:21
Ce comision a pierdut Anamaria Prodan la transferul lui Denis Man
Ce comision a pierdut Anamaria Prodan la transferul lui Denis Man

Ce comision a pierdut Anamaria Prodan. Gigi Becali a ţinut ca transferul jucătorului la Parma să fie intermediat de vărul său, Ioan, şi nu de Anamaria Prodan. Pentru că n-a putut accepta să fie scoasă din joc într-o afacere atât de profitabilă, vedeta a luat foc, pentru că ar fi încasat un comision foarte mare într-un transfer de 13 milioane de euro.

Citeşte şi: Anamaria Prodan vrea să cumpere Dinamo. Dezvăluirea lui Mitică Dragomir: „Da, Reghecampf cu Anamaria Prodan, la Dinamo!”

Ce comision a pierdut Anamaria Prodan la transferul lui Denis Man

Anamaria Prodan ar fi trebuit să primească 850.000 de euro, o sumă deloc de neglijat. Însă, pentru a scăpa de gura ei, latifundiarul din Pipera s-a oferit să-i dea 100.000 de euro, potrivit lui Horia Ivanivici, redactorul-şef de la Fanatik.

Gigi Becali a dezvăluit-o cum a sărit-o din schemă pe Anamaria Prodan. „Am vorbit și cu Giovanni, ca informație, ca un fel de intermediar. Îi cunoaște pe cei de acolo. Eu nu i-am spus Anei că negociez cu ei prin Giovanni. Eu negociam prin Giovanni cu ei.

Apoi Ana mi-a dat niște mesaje, că nu știu ce, că nu știu cum.  Ea, după vreo două săptămâni în care am vorbit cu Giovanni de oferte, îmi spunea „Uite, patroane, dă 8 milioane, ieri au făcut ofertă oficială de 10 milioane, bani plătibili în 4 ani!”. Eu râdeam, vă dați seama, că știam ce vorbesc cu ei”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Anamaria Prodan, reacţie dură

Implicarea lui Ioan Becali în transferul lui Dennis Man a fost comentată dur de Anamaria Prodan. „Am citit în ultimele zile unele declarații ale lui Giovanni Becali, referitoare la transferul lui Dennis Man la Parma. Nu știu de ce vorbește Giovanni Becali și în calitate de ce! Parma este un club foarte, foarte serios care a făcut o oferta oficială foarte, foarte, foarte bună.

Patronul Stelei nu este de acord cu sumele! Nu s-a pus problema de plată în 5 ani. Sunt manageri care aud despre oferte și vorbesc la televizor sau în media. Eu nu vreau să vorbesc despre oferte decât când semnam oficial. Dar este păcat sa aruncăm cu vorbe doar să ne băgăm în seamă mai ales când vine să vorba, repet de un club mare ca Parma”, a spus impresara.

Eu am vorbit cu patronul Stelei și știu ce dorește. Încerc sa rezolv cum a cerut el. În rest nu mai ascultați la răspândaci care vin să se urce în primul avion să viziteze Parma. Toate aceste discuții fac rău în negocieri și cu cât apar mai multe poate cădea acest transfer. În momentul ăsta lucrăm și sperăm să definitivăm acest transfer foarte mare pentru fotbalul românesc. Oferta Parmei a depășit-o cu mult pe cea a lui Stanciu. Vedem ce rezolvam în perioada următoare”, a mai spus Anamaria Prodan.