Ileana Sterp își amintește cu durere în suflet plecarea tatălui. Ce le-a spus acesta fraților Sterp, înainte de a-și părăsi familia: „Îmi bătea inima foarte tare”

Ileana Sterp a povestit una dintre cele mai grele clipe din viața sa, momentul în care tatăl ei a decis să plece de acasă pentru totdeauna.

08 mai 2023, 12:29
Ileana Sterp își amintește cu durere în suflet plecarea tatălui. Ce le-a spus acesta fraților Sterp, înainte de a-și părăsi familia: „Îmi bătea inima foarte tare”
Ileana Sterp a vorbit despre plecarea tatălui ei de acasă

Familia Sterp este îndrăgită de foarte multe persoane, asta datorită transparenței și naturaleții de care au dat mereu dovadă. Ileana Sterp și-a deschis sufletul și a vorbit despre momentul în care tatăl ei și a fraților săi a decis să îi părăsească.

Invitată la emisiunea „În oglindă”, de pe canalul de YouTube theXclusive, aceasta a povestit, emoționată, despre ziua în care tatăl ei a plecat de acasă. Acest moment i-a rămas adânc întipărit în minte și nu crede că îl va putea uita vreodată.

Citește și: Ileana Sterp o ironizează pe Andreea Tonciu: „Care mai este diferența între o femeie naturală 100% și una care are intervenții de orice fel?”

„Țin minte perfect. Eram la poartă, spălam niște covoare cu furtunul, și l-am văzut venind, foarte nervos. Am văzut că ceva nu e bine. Avusese o discuție cu fratele meu, Culiță, tocmai din motivul că noi nu mai eram de acord cu violența, cu înjurături, lucruri negative din partea lui spre mama. 

Avuseseră ei, în ziua respectivă, o discuție mai urâtă, aș spune. Tata atât de tare s-a enervat, s-a supărat, încât a venit acasă, a intrat în casă, și-a luat documentele, actele, câteva haine, și o țin minte pe mama că a ieșit după el. I-a zis: ‘Te rog, stai, ce faci, unde pleci?

Ce s-a întâmplat?’. Țin minte că era atât de tăcut… nu voia să zică nimic. La un moment dat a zis niște vorbe urâte, s-a urcat în mașină și a plecat. Și asta a fost. Noi nu ne-am gândit o secundă că nu se mai întoarce, având în vedere că nu era la prima plecare”, a povestit Ileana Sterp.

Citește și: Ileana Sterp s-a filmat fix înainte să nască. Momentele dificile prin care a trecut. „Doamne, te rog să-mi ajuți. E tot mai dureros. Cine mă duce la spital?”

De atunci, sora lui Culiță și-a mai văzut tatăl de câteva ori, întâmplător. Chiar dacă nu au păstrat legătura, a fost mereu invitat să participe la evenimentele importante din viața copiilor lui.

„Ne-am mai întâlnit, a fost la nunta fratelui meu, apoi eu l-am invitat și eu la nuntă. Mama i-a zis: ‘Ar fi bine să nu vii, că știi bine ce ai făcut’. N-a venit la mine la nuntă. A participat și la nunta surorii mele. Și ne-am mai întâlnit întâmplător. Odată l-am luat la ocazie. El are mașină, dar îi place să circule cu ocazie, să stea de vorbă cu oamenii. El acum locuiește, dacă nu mă înșel, la Lugoj. Și mai vine la Jina, satul lui natal. Eu locuiesc în Sebeș. Sebeș de Jina sunt destul de apropiate. El trece pe la mine pe la poartă.

De când am născut, s-a mai oprit de câteva ori, m-am bucurat, într-adevăr. S-a mai oprit să o vadă pe Carla, pe fetița noastră. De cele mai multe ori, când m-am întâlnit cu el… eu nu știu ce să vorbesc, cum să-l abordez.(…) L-am invitat la nuntă, i-am spus unde o să fie, oră, tot. Și mi-a zis că o să vină, când s-a dat jos din mașină mi-a zis: ‘Ne vedem la nuntă’. Am vorbit foarte puțin pe drum (n. red când s-au întâlnit în timp ce bărbatul aștepta la ocazie), îmi bătea inima foarte tare, nu știam ce să-l mai întreb”, a mai povestit Ileana.