Ce conține băutura preferată a unei actrițe premiată cu Oscar: cafea, caramel, sirop de ciocolată și prima zăpadă

Băutura din zăpadă pe care o actriță premiată cu Oscar o bea în fiecare iarnă. Vedeta de Hollywood a împărtășit rețeta cu fanii ei.

24 ian. 2024, 20:40
Ce conține băutura preferată a unei actrițe premiată cu Oscar: cafea, caramel, sirop de ciocolată și prima zăpadă
Actrița celebră care își prepară o băutură cu zăpadă

Actrița premiată cu Oscar, Reese Witherspoon, ascunde un secret care a scandalizat milioane de oameni. Blondina a dezvăluit din ce e făcută una dintre băuturile sale preferate. Băutura conține, printre altele, și zăpadă.

Actrița, laureată în 2006 a Premiului Oscar, este adepta unei diete sănătoase și are mare grijă la ce pune în farfurie. Cât despre băuturile pe care ea obișnuiește să le consume, mare parte dintre ele sunt preparate acasă. Vedeta le-a arătat fanilor cum a preparat o băutură din cafea, caramel, sirop de ciocolată și prima zăpadă.

Citește și: Premiile Oscar 2024 – „Oppenheimer” a primit 13 nominalizări, cu cinci mai mult ca „Barbie”. Lista nominalizărilor

În vârstă de 47, actrița nu a avut nicio problemă să împărtășească rețeta cu urmăritorii ei de pe TikTok. Clipul publicat recent a fost vizualizat de peste 5 milioane de persoane.

Reese Witherspoon le-a spus internauților că s-a bucurat nespus când a văzut stratul de zăpadă de afară. Astfel, își va putea prepara mai multe băuturi precum cea menționată mai sus.

„Ok, deci am primit o tonă de zăpadă în ultimele zile, așa că am decis să facem o rețetă. Este atât de bună!”, a adăugat actrița.

Unii au felicitat-o pe Reese pentru rețeta improvizată. Cei mai mulți dintre internauți au avut însă o părere diferită. Majoritatea următorilor au criticat-o și au avertizat-o că își poate pune viața în pericol din cauza microbilor din zăpadă. Chiar și așa, ea a continuat să consume zăpadă, după ce le-a demonstrat și celor care folosesc platforma de socializare că este cât se poate de limpede.

Citește și: „Million Dollar Island”, noul format cu care Kanal D speră să dea lovitura, după ce ProTV-ul a pus monopol pe Survivor. 50 de concurenți vor intra în cursa pentru marele premiu

@reesewitherspoonSnow days were made for Chococinnos ❄️☕️♬ Let’s go – Official Sound Studio

Specialiștii apreciază că ninsoarea nu este bună pentru a fi mâncată. După ce o picătură de apă îngheață și formează un fulg de zăpadă, aceasta poate absorbi poluanții din aer în timp ce coboară.