„Ce credeți, simpaticilor?” Gina Pistol revine în forță! Soția lui Smiley i-a anunțat pe fani să fie cu ochii pe ea

Gina Pistol a decis să se retragă din televiziune și a dezvăluit abia recent motivele care au stat la baza acestei decizi radicale. Vedeta a recunoscut că ajunsese într-o stare avansată de epuizare, când nu mai putea simți nicio plăcere din partea vieții.

19 ian. 2024, 09:46

Gina Pistol a hotărât să își înceapă activitatea și pe YouTube.  Gina Pistol rămâne una dintre cele mai apreciate vedete de la noi din țară, cu toate că de ceva timp s-a retras din televiziune pentru a se ocupa așa cum trebuie de fetița sa. Cu toate acestea, soția lui Smiley nu își neglijează cariera din mediul online, acolo unde este mereu activă și își împărtășește experiențele de zi cu zi cu fanii ei.

Gina Pistol, veste neașteptată pentru fanii din mediul online

Gina Pistol este mămică cu normă întreagă pentru micuța Josephine, însă nu uită și de comunitatea ei din mediul online, care este la curent cu tot ce se întâmplă în viața lor.

Soția lui Smiley le împărtășește adesea fanilor de pe internet ce se mai întâmplă cu ea sau cu cea mică, iar internauții sunt absolut fascinați de activitățile Ginei.

Gina Pistol, despre momentele cumplite trăite anul trecut. Cum a depășit vedeta coșmarul: „Plângeam și nu știam de ce plâng”

În urmă cu câteva momente, aceasta le-a dat urmăritorilor ei o veste la care nimeni nu s-ar fi așteptat și anume că și-a deschis canal de YouTube, acolo unde are în plan să posteze diverse filmulețe din viața lor de familie.

„Ce credeți simpaticilor? O să ne vedem și pe YouTube, așa că dați repede click aici și abonați-vă (n.r butonul de subscribe)”, a fost mesajul transmis de Gina Pistol pe contul ei de Instagram.

Gina Pistol, adevărul despre relația cu părinții ei

În urmă cu câteva săptămâni, Gina Pistol a fost invitată în cadrul unui podcast unde a vorbit fără perdea despre relația pe care o are cu părinții săi.

Soția lui Smiley a trecut prin clipe grele când cei care i-au dat viață s-au despărțit. „Relația mea cu părinții nu e cea mai frumoasă. Pentru că tatăl meu s-a despărțit de mama când eu aveam 6-7 ani. El și-a refăcut viața, are o altă familie.

Iar cu mama… O iubesc, doar că nu avem o relație de prietenie. Pentru că, undeva, la un moment dat, s-a rupt legătura noastră emoțională. Ei se judecau, iar tata ca să nu mă găsească mama m-a dus la o femeie pe care nu o cunoșteam, neexplicându-mi nimeni ce caut eu la femeia aia, fără tată, fără mamă. Iar eu atunci, ca și copil, am zis ok, înseamnă că sunt singură și trebuie să mă descurc singură. Și de atunci, de la 7 ani, îmi aparțin doar mie. Și nu am nicio legătură emoțională. O iubesc, vorbesc cu ea, avem o relație, doar că nu suntem prietene. Îmi declanșează ea mie niște triggere, nevindecate de altfel.”, a mărturisit Gina Pistol în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

Citește și: Smiley, un tată devotat. Cum a fost surprins artistul alături de Josephine. Gina Pistol nu pierde niciun moment pentru a-i fotografia pe cei doi