Gina Pistol, despre momentele cumplite trăite anul trecut. Cum a depășit vedeta coșmarul: „Plângeam și nu știam de ce plâng”

Gina Pistol a mărturisit cum a reușit să facă față tuturor stărilor negative resimțite în anul 2023. Soția lui Smiley susține că a trecut prin stări cărora nu le găsea explicație, dar cu care acum a făcut pace și reușește să meargă mai departe în viață.

08 ian. 2024, 08:55
Gina Pistol, despre momentele cumplite trăite anul trecut. Cum a depășit vedeta coșmarul: „Plângeam și nu știam de ce plâng”
Gina Pistol, despre momentele cumplite trăite anul trecut. Cum a depășit vedeta coșmarul: „Plângeam și nu știam de ce plâng”

Gina Pistol a decis să se retragă din televiziune și a dezvăluit abia recent motivele care au stat la baza acestei decizi radicale. Vedeta a recunoscut că ajunsese într-o stare avansată de epuizare, când nu mai putea simți nicio plăcere din partea vieții.

Citește și: Smiley, un tată devotat. Cum a fost surprins artistul alături de Josephine. Gina Pistol nu pierde niciun moment pentru a-i fotografia pe cei doi

Gina Pistol, despre cea mai neagră perioadă din viața ei

Soția lui Smiley ajunsese aproape de extenuare și nu mai putea să se bucure de nimic din ce îi oferea viața, deși părea mai mult decât împlinită pe toate planurile. Cu un copil frumos și sănătos, o relație frumoasă și plină de iubire, o carieră în continuă ascensiune, Gina Pistol avea stări inexplicabile, care, într-un final, au doborât-o.

„Am simţit că trebuie să iau o pauză. Fiecare celulă din corpul meu strigă cu disperare „opreşte-te!”. Eu nu mai eram bine cu mine. Mă duceam în drum spre platou şi plângeam tot drumul. Nu ştiam de ce plâng. Sufletul meu nu mai era în corpul meu. (…) Încă mă lupt cu depresia. Cumva, este într-un sertăraş acolo şi mai scoate capul când sunt slăbită. Face parte din mine. Trebuie să o accept şi să învăţ să trăiesc cu ea. E pe acolo pe undeva”, a mărturisit Gina Pistol în podcastul lui Damian Drăghici.

Fosta prezentatoare a emisiunii „Chefi la cuțite” recunoaște că a suferit de anxietate și de atacuri de panică, toate pe fondul extenuării. Nu se mai putea concentra și to ceea ce făcea era forțat. Din fericire, a reușit să își identifice problemele și a decis să s epună contra lor, motiv pentru care în prezent face terapie și încearcă să se bucure din nou de viața sa, alături de cei dragi.

„Da (n.r. a avut anxietate). Am avut și atacuri de panică. Nu știam ce sunt alea, dar le-am avut. Le-am avut și le fac pe fond de oboseală. Eu reacționez atunci când foarte mulți oameni vin despre mine și îmi spun foarte multe lucruri. Nu pot să fac față dacă sunt foarte mulți factori din ăștia perturbatori externi, dau cu mine de pământ.

În anii în care am prezentat cele două proiecte, care de altfel au fost perioade extraordinare din viața mea, eu, cam 4-5 luni din an, nu îmi aparțineam. Că eram supărată, că eram nervoasă, că mă dureau ovarele, că eram supărată cu al meu, că aveam o suferință, eu, atunci când intram în platou, trebuia să fiu perfectă. Nu mi-am dat seama ce înseamnă asta, dar acum fac terapie.

E foarte greu să nu îți poți trăi emoțiile atunci când le simți. (…) Toate stările pe care nu mi-am permis să le trăiesc, la momentele respective, acum încep să le îmbrățișez pe toate. Am muncit al naibii de mult pentru tot ce am. Nu ne pică din cer. Au fost multe zile de sărbătoare sau duminici când trebuia să prezint ceva. Am dat timp din viața mea, pe care nu mi-l dă nimeni înapoi”, a mai povestit Gina Pistol.

Citește și: Gina Pistol mărturisește că nu se mai uită la Chefi la Cuțite și America Express, prezentate acum de Irina Fodor: ”Mă doare. Închizi ochii și treci mai departe”