Ce cuplu! Fiica lui Virgil Ianţu, la braţul fiului lui Ştefan Bănică. Jasmine şi Radu Ştefan, o apariţie fabuloasă

O apariţie inedită în peisajul monden. Jasmine Ianţu şi Radu Ştefan Bănică s-au fotografiat împreună la lansarea unei gelaterii din centrul Capitalei.

29 aug. 2021, 14:24
Ce cuplu! Fiica lui Virgil Ianţu, la braţul fiului lui Ştefan Bănică. Jasmine şi Radu Ştefan, o apariţie fabuloasă

Radu Ştefan a fost invitat la un Meet and Greet la gelaterie. Timp de două ore, artistul le-a servit îngheţată celor care au trecut pragul gelateriei. Printre clienţi s-a numărat şi fiica lui Virgil Ianţu, care nu a ratat ocazia de a face câteva Insta Story-uri cu tânărul Radu Ştefan.

Deşi le stă bine împreună, după cum lesne se poate vedea din imagini, pe cei doi tineri nu-i leagă decât o frumoasă prietenie.

La doar 16 ani, Jasmina trăieşte o frumoasă poveste de dragoste. Cu toate că este foarte discretă cu viaţa personală, nu s-a abţinut ca, de ziua iubitului ei, în februarie, să-şi strige în mod public dragostea pe care i-o poartă.

Citeste si Care este relația dintre Ștefan Bănică JR și fiul său. Cât de greu i-a fost să poarte un nume celebru

Te iubesc până la lună şi înapoi„, a dezvăluit ea. În poza publicată pe Instagram, cei doi se sărută şi îşi fac declaraţii frumoase.

Jasmina Ianţu visează la o carieră de manechin sau designer. Înzestrată cu o frumusețe ieșită din comun, adolescenta este mereu extrem de naturală. Ea își alege ținute simple, dar este atentă să fie în pas cu moda.

Fiul lui Ștefan Bănică este un tânăr cu o carieră în plină ascensiune, mai cu seamă de când a participat la show-ul transformărilor de la Antena 1, “Te cunosc de undeva”. Adolescentul pare să îi calce pe urme tatălui său cel puţin din punct de vedere al talentului. Tânărul este student la Actorie, în anul I.

Citeste si Virgil Ianțu a dezvăluit că nu se poate căsători cu partenera sa după 15 ani de relație: „Preotul a zis că nu poate să ne facă cununia”

Radu Ştefan a apărut de mai multe ori în compania Cristinei, o tânără despre care s-a spus că ar fi partenera artistului. Recent, tânărul a spus într-un vlog că îl leagă de Cristina doar o simplă prietenie.

Cred că dacă lumea ar fi un pic mai atentă și-ar da seama că noi suntem efectiv frați. Bunicile noastre sunt și până în ziua de azi surori. Nu, nu suntem împreună. Știu că ne-ar sta bine. Ele sunt surorile mele‘, a declarat Radu Ștefan pentru a lămuri că nu are o relație cu Cristina, tânăra în compania căreia a apărut de mai multe ori.