Ce cuvinte i-a transmis fiica lui Marian Mexicanu Mioarei Lincan. Artista a avut ochii în lacrimi: „Ești și vei fi cea mai puternică femeie”

Sărbătoare mare în viața Mioarei Lincan! Celebra artistă și-a sărbătorit recent ziua de naștere, iar nepoata sa, Maria Mexicanu a făcut un gest cu totul emoționant. Iată ce mesaj i-a transmis fiica lui Marian Mexicanu cântăreței.

12 ian. 2024, 11:51
Ce cuvinte i-a transmis fiica lui Marian Mexicanu Mioarei Lincan. Artista a avut ochii în lacrimi: „Ești și vei fi cea mai puternică femeie”
Ce cuvinte i-a transmis fiica lui Marian Mexicanu Mioarei Lincan. Femeia a avut ochii în lacrimi: „Ești și vei fi cea mai puternică femeie”

Mioara Lincan și-a sărbătorit recent ziua de naștere, iar nepoata ei, Maria Mexicanu nu a ratat acest moment important pentru a-i transmite public cât de mult o iubește și că este recunoscătoare pentru o așa bunică. Fiica lui Marian Mexicanu a postat un mesaj extrem de frumos pentru bunica ei, pe care o consideră ca propria mamă. Pe Facebook, Maria a publicat o imagine cu Mioara Lincan, ocazie cu care i-a urat cântăreței „La mulți ani!”. Cu această ocazie a devenit evident faptul că cele două nu numai că au o relație apropiată, ci tânăra vede în celebra cântăreață o adevărată figură maternă, mărturisind că Mioara Lincan îi este exemplu, în special pentru cum a luptat cu greutățile vieții și pentru că a reușit mereu să țină familia unită.

Citește și: Reacțiile românilor, după ce o femeie a întrebat ce beneficii are dacă se căsătorește cu acte în regulă. ” E bine pentru că are cine să facă pomenile”

„La mulți ani, floarea mea cea mai frumoasă! Sufletul meu blând și cald, omul meu bun și iubitor. Dumnezeu să te ocrotească de orice rău, mamă. Chiar meriți cuvântul mamă! Te iubesc enorm, ești omul care a fost lângă mine în orice secundă. Dumnezeu să te țină în viață, să ne bucurăm de tine puternică noastră. Ești puterea familiei, nu uita acest lucru. Te apreciez din toată inima, ai fost, ești și vei fi cea mai puternică femeie, te-ai luptat cu viața…..Puterea noastră! La mulți ani fericiți alături de noi, iubirea mea”, a scris Maria Mexicanu, într-o postare de pe Facebook.

Anul trecut a fost ultima tentativă a Mioarei Lincan să cânte alături de fiicele ei, Paula și Gina. La vremea respectivă, artista declara: „Am început proiectul ăsta Mioara, Paula și Gina Lincan acum 3 ani de zile, a început pandemia, iar așa, împreună, nu am mai colaborat de mulți ani. Bucuria mea și mândria să cânți mamă, fiice… mai ales când vine și Geani cu taraful. Trebuie să scoatem un album, asta este plăcerea mea, când nu o să mai fiu eu pe lumea asta, să las amintiri frumoase, împreună cu fiice cele. Când se vor uita să zică, uite cum am cântat cu mama, lumea ne iubea și aprecia tot ceea ce făceam”.

Citește și: Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, din nou împreună de dragul fetițelor lor. „E normal să fie așa în astfel de momente. Eu îmi doresc normalitate”