Ce declarație de dragoste superbă i-a făcut Gina Pistol lui Smiley înainte de nuntă: ”El este locul meu sigur”

Smiley și Gina Pistol sunt unul dintre cele mai celebre cupluri din showbiz și nu ezită o clipă în a-și împărtăși sentimentele, public, pe rețelele de socializare.

13 mai 2023, 11:08
Ce declarație de dragoste superbă i-a făcut Gina Pistol lui Smiley înainte de nuntă: ”El este locul meu sigur”

Gina Pistol își surprinde de fiecare dată partenerul de viață, iar de această dată frumoasa prezentatoare TV i-a transmis un mesaj emoționant lui Smiley, pe contul lui personal de Instagram. Gina Pistol se simte o femeie împlinită din toate punctele de vedere și de fiecare dată îi amintește acest lucru și partenerului ei.

”El nu este doar bărbatul meu, el este casa mea, odihna mea, inima mea și locul meu sigur”, a scris Gina Pistol pe un Instastory. Această declarație de dragoste vine la scurt timp după ce cuplul și-a anunțat intenția de a-și uni destinele și de a merge în fața altarului.

”Tot timpul aceasta a fost răspunsul: că o să vă anunț eu și evident că anunțul nu pot să îl fac singur. Suntem împreună aici și vrem să vă anunțăm că am decis să ne căsătorim. Am decis să ne căsătorim.

Citește și: Cine sunt părinții lui Rarel Prisăcariu, câștigătorul de la ”Românii au talent”: ”Nu a fost forțat să învețe ceva. Face totul din plăcere”

Decizia am luat-o acum doi ani, acum un an și jumătate. Bine că, probabil, noi am luat decizia cu mult timp înainte, dar am verbalizat-o…Nu am conștientizat fix momentul acesta, dar uite că suntem după șase ani și jumătate de relație tot împreună, tot acasă”, a declarat Smiley într-un videoclip de pe canalul său de youtube, scrie Fanatik.

Smiley și Gina Pistol sunt împreună de peste 6 ani, dar abia în 2020 și-au făcut publică relația, atunci Gina anunțând și că este însărcinată. În 2021, fosta moderatoare de la Antena 1 a dat naștere unei fiice pe nume Josephine, care a făcut-o mamă pentru prima oară.

Smiley și Gina Pistol au mărturisit în aceste zile că sunt deja logodiți, iar momentul cererii a avut loc în urmă cu doi ani. În luna mai și-au planificat nunta, dar nu vor să creeze din eveniment un moment fastuos, ci restrâns, alături de toți cei dragi.

Citește și: Mădălina Ghenea, criticată de fani, pentru apariţia într-o reclamă. Imagini controversate cu vedeta FOTO