Mădălina Ghenea, criticată de fani, pentru apariţia într-o reclamă. Imagini controversate cu vedeta FOTO

Mădălina Ghenea a fost criticată de fani, după ce a ales să facă reclamă îmbrăcată în haine militare şi înarmată. Reacţiile online care nu au fost de acord cu alegerea Mădălinei Ghenea au venit, în special, din SUA.

13 mai 2023, 08:51
Mădălina Ghenea, criticată de fani, pentru apariţia într-o reclamă. Imagini controversate cu vedeta FOTO
Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea a fost criticată de fani, pe Instagram, după ce vedeta a pozat în haine militare şi înarmată. Fanii, în special cei din SUA, au taxat alegeea Mădălinei.

Citeşte şi Cine e Rareș Prisacariu, câștigătorul Românii au Talent 2023. Copilul-minune, care a citit sute de cărți până la șapte ani, mesaj emoționant: „Doamne, ce ai vrea ca oamenii să știe?”

„Dacă vă întrebați de ce am dispărut în ultima vreme, acesta este mesajul noii mele familii pentru voi: S.O.D. Departamentul de Operațiuni Speciale are plăcerea de a-i ura bun venit în echipă Madalinei Ghenea. Madalina, icoană a stilului și frumuseții, va face parte din câteva programe speciale pe care abia așteptăm să le împărtășim cu voi toți!”, este  mesajul postat de Mădălina Ghenea.

Citeşte şi Mihai Trăistariu tună și fulgeră după ce Theodor Andrei a ratat calificarea în finala Eurovision 2023: „Un show mai prost ca în finala românească”

Reacţiile nu au fost cele aşteptate de româncă, multe dintre ele fiind critice la adresa ei.

În primul rând această imagine nu este deloc binevenită în SUA, unde sunt împușcături în masă zilnice! Ești o femeie frumoasă și poți face imagine la orice în afara oricărui lucru asociat cu violența!”, a comentat un fan.

„Un model (indiferent cât de superb) care pozează cu arme pentru a promova siguranța și pentru a arăta pur și simplu cool, mai ales în timp de război, în timp ce literalmente toată lumea este preocupată de situația din Ucraina – este pur și simplu ignorant, fără clasă și fără ton”, a fost părerea altuia, după care un comentariu i-a dat lovitura finală: „Promovezi arme și mitraliere? Nu îți este rușine? Mai bine Only Fans în acest moment.”, a replicat un alt utilizator.