Ce dezvăluie hainele tale despre personalitatea ta

Nu numai hainele pe care le poartă zi de zi, ci şi garderoba unei femei spune multe despre personalitatea ei.

RomaniaTV.net
02 mai 2013, 08:48
Ce dezvăluie hainele tale despre personalitatea ta

Haine nepurtate de mai bine de un an, jeansi peste jeansi si tricourile vechi ale fostilor iubiti pot dezvalui felul de a fi al femeii si, mai ales, temerile pe care si le ascunde.

Tracy DiNunzio este CEO si fondator al afacerii Tradesy din SUA, prin care milioane de femei au scapat de hainele nepurtate de ani din garderoba si s-au innoit cu obiecte vestimenare de bun gust. Intr-un interviu acordat editiei americane a revistei “Marie Claire”, Tracy DiNunzio atrage atentia ca sunt multe lucruri pe care le poti afla despre o femeie daca te uiti in dulapul ei. Sunt trasaturi de caracter si temeri emotionale care pot fi descoperite analizand garderoba unei femei, care – mai ales pentru barbati – poate oferi multe indicii utile in relatie despre personalitatea femeii.
 
Haine pline cu logo-uri in dulap
 
Daca foarte multe haine din garderoba au logo-uri la vedere pe ele poate fi un indiciu asupra faptului ca femeia care le poarta incearca sa-si ascunda adevarata identitate. Evident, nu se refera la faptul ca ar avea cinci pasapoarte cu nume false, ci ca ii este teama sa fie ea, insasi, naturala si fara masti, in fata celorlalti.
 
“Femeia care poarta multe logo-uri vrea sa controleze ceea ce vad ceilalt vizavi de ea. Practic, ea controleaza ceea ce lasa la vedere despre ea, insasi, adica foarte putin, si vrea sa ia ochii lumii prin logo-urile evidente care impanzesc hainele ei”, explica Tracy DiNunzio. Este, de fapt, o forma de a te ascunde pe tine, insati.

CONTINUAREA PE LYLA.RO