De ce nu își mai dorește Anca Serea copii. Ce a dezvăluit vedeta

Anca Serea este o mămică eroină și asta pentru că viața cu șase copii nu este deloc una ușoară. Cu toate acestea, vedeta nu își mai dorește copii.

15 nov. 2022, 11:28
De ce nu își mai dorește Anca Serea copii. Ce a dezvăluit vedeta

Anca Serea este o mămică eroină și asta pentru că viața cu șase copii nu este deloc una ușoară. În casa Ancăi Serea este mereu energie și asta pentru că are o familie numeroasă, iar copiii nu o lasă nicio clipă să se plictisească.

Anca Serea nu își mai dorește copii

Toată lumea o admiră pe aceasta pentru curajul de a fi mamă de șase copii, lucru care nu e deloc ușor, mai ales că există diferențe destul de mari de vârstă între copiii ei. De multă vreme pe buzele tuturor stă o singură întrebare și anume când va face al șaptelea copil. Anca Serea nu își mai dorește acest lucru.

„Nu, deocamdată nu! E o prostie! Îmi sunt de ajuns ăștia pe care-i am! Mulțumesc lui Dumnezeu! Năzdrăvanii familiei sunt Leah și Moise.”, a declarat Anca Serea, pentru Click!

Anca Serea și Adi Sînă sunt foarte fericiți și asta pentru că după ce au locuit în chirie, cei doi și-au achiziționat propria locuință, o vilă luxoasă în care cei doi au investit foarte mult. Momentan cei doi se ocupă de amenajarea casei cu pricina.

Citește și: Descinderi la manelişti suspectaţi că au încasat ilegal indemnizații de la stat în pandemie. Dan Armeanca, Cristi Duleș și Dan Bursuc, suspecţi în dosar

,,Noi am cumpărat o casă anul anul trecut pe care am amenajat-o ideal. Am băgat foarte mulți bani. A fost un efort financiar foarte mare, dar datorită unor împrejurări am vândut-o. Nu avem regrete. Am vândut această vilă și ne-am cumpărat vila în care locuiam cu chirie care este o casă mult mai mare, mai generoasă ca spațiu, în același ansamblu rezindențial. Ne-am dorit ca cei mici să meargă pe jos la școală, e chiar în buza pădurii Băneasa. Acum amenajăm mansarda care are 4 camere, băi, spațiu de jaocă. E o nebunie, suntem cu muncitorii în casă, punem parchet la etajul unu, dorimim printre cutii, pe saltele. Vrem să fie gata până la Crăciun.Tot timpul suntem minin 8-9 oameni în casă. Eu, Adi, copiii și doamna care ne ajută, bona. Suntem 9 persoane în șapte dormitoare, un living, un dining, un garaj, mai multe dressinguri.La curățenie mă descurc eu cu doamna, dar sunt foarte bine organizată. I-am responsabilizat și pe copii”, a mai povestit Anca Serea.

Adi Sînă și Anca Serea și0au unit destinele în 2015. Cei doi au împreună patru copii, ceilalți doi fiind din căsnicia cu fostul soț , Filip Poplingher.

Citește și: Ce tupeu! În plină criză, Camera Deputaților cumpără mașini de lux pentru politicieni. Cât vor costa autoturismele achiziționate din banii românilor