Anna Lesko, o mamă modernă: „Adam îmi cere de ceva timp un frățior. Eu nu îl feresc. Când mă întreabă lucruri, îi răspund cu toată sinceritatea”

La 43 de ani, Anna Lesko se consideră o femeie împlinită. Are o carieră strălucită şi un fiu pe care-l divinizează. Nu la fel de bine stă pe plan sentimental, dar nu se plânge. Recunoaşte că pretenţiile i-au crescut odată cu trecerea timpului.

06 mai 2022, 01:14

Pe Anna Lesko o ştim cântând şi gătind, ambele acţiuni fiind desfăşurate în ipostaze provocatoare. Nimic, însă, despre viaţa ei sentimentală. Şi asta nu pentru că s-ar ascunde, ci pentru că în acest sector de viaţă nu există noutăţi.

E singură de ani buni, dar nu se plânge de asta. Fiul ei, Adam, îi ocupă tot timpul. În plus, nu este prea uşor de impresionat. Un bărbat nu o poate impresiona decât dacă acesta ar putea deveni „un partener în tot„. Detalii precum faptul că un potenţial partener ar şti să gătească sau ar performa în pat nu o conving să-l aleagă.

Anna Lesko aşteaptă să întâlnească bărbatul pentru care ea să fie o prioritate

Eu știu să gătesc. Faptul că el a încercat să gătească și să mă surprindă a contat, dar nu este absolut deloc definitoriu. Faptul că el gătește este doar un bonus. Aș putea să închid ochii dacă nu o face, altele primează.

Până și eu mă întreb ce mai vreau. M-ar interesa foarte mult un partener în toate cele. Sexul este foarte important, dar nu este definitoriu. Eu văd situația așa: el să fie un partener în tot. Dacă am nevoie de ceva în cursul zilei, să știu că pot să apelez la el fără să mă lovesc de un refuz sau de faptul că nu are nicio idee. Vreau implicare, vreau să știu că sunt prioritate, vreau să știu că lucrurile funcționează. Cred în munca în doi: când nu mai pot eu, să mă ajute el, iar când nu mai poate el, apar eu cu inițiativa.

Contează enorm să nu mă mintă. Eu nu văd un viitor, dacă există minciună. Eu funcționez pe bază de adevăr. Îmi doresc un om asumat care să se implice în relație la un nivel matur, să aibă această doză de inteligență emoțională la nivel destul de ridicat. Orgoliul pune foarte multe piedici în relație […]

Este greu, fiindcă sunt văzută ca o femeie puternică și independentă, dar la un moment dat și eu obosesc. Sunt un fel de pilon al vieții mele, un stâlp rezistent. Eu vreau un partener din toate punctele de vedere. Când te vede pe tine atât de independentă, de cele mai multe ori, se sperie, deși nu mi se pare normal. Un bărbat puternic este acela care are lângă el o femeie independentă și nu se sperie de ea”, explică Anna Lesko într-un interviu pentru viva.ro.

Citeste si Ce nu ar accepta niciodată Anna Lesko la un bărbat: „Ăsta e un aspect foarte important”

Anna Lesko, o mamă sinceră şi asumată

Adam şi-ar dori, însă, un partener de joacă. Un frăţior, mai exact. Anna, o mamă modernă şi asumată, i-a explicat că acest lucru va fi posibil doar în momentul în care „cineva va face parte din viaţa noastră”.

Adam îmi cere de ceva timp un frățior și i-am explicat că lucrul acesta trebuie realizat cu cineva care va face parte, la un moment dat, din viața noastră. Eu nu îl feresc pe Adam. Când mă întreabă lucruri, eu îi răspund cu toată sinceritatea și, evident, îmi aleg felul în care îi explic. Este foarte important să aibă sentimentul permanent că nu mă răpește nimeni de lângă el (râde), că ce e al lui rămâne al lui„, a mai spus artista pentru sursa citată.

Citeste si Anna Lesko, momente traumatizante la despărţirea de Irinel Columbeanu. A fost umilită: „Ieși din casa fiului meu, rusoaico!”