Ce dietă ține Camilla Parker Bowles. Alimentele pe care Regina Consoartă a Marii Britanii le mănâncă zilnic. Rar se abate de la acest regim alimentar

Dietă regina Camilla. Ducesa de Cornwall duce un stil de viață foarte sănătos alături de soțul ei, regele Charles, la casa lor de la țară, Highgrove House din Gloucestershire. Cuplul regal este cunoscut pentru faptul că îi place să grădinărească și să mănânce mese copioase folosind produse proaspete.

05 mai 2023, 19:39
Ce dietă ține Camilla Parker Bowles. Alimentele pe care Regina Consoartă a Marii Britanii le mănâncă zilnic. Rar se abate de la acest regim alimentar

Dietă regina Camilla. Regele Charles își crește propriile găini la Highgrove, așa că nu este de mirare că ouăle proaspete se regăsesc în meniul de mic dejun al cuplului regal.

Potrivit fiului Camilei, Tom Parker-Bowles, mama sa este un mare fan al ouălor omletă, așa că ne imaginăm că este un aliment de bază la micul dejun. Pagina oficială de Instagram a Clarence House a împărtășit, de asemenea, în mod memorabil, una dintre rețetele preferate de Charles pentru brunch – ouă coapte cu brânză – care arăta absolut delicioasă. Este un început de zi plin de proteine pentru acești doi.

Citeşte şi: Camilla, Regina Consoartă a Marii Britanii, renunţă la o tradiţie veche de secole

Dietă regina Camilla. Ce mănâncă la prânz şi cină

Cu ocazia unei vizite în Singapore, Camilla a vorbit despre cât de crucial este să mănânci sănătos și a dezvăluit că își propune să consume cât mai multe grăsimi bune – cum ar fi avocado, pește și migdale, potrivit revistei Woman and Home. Prin urmare, este probabil ca prânzurile ducesei să fie pline de salate proaspete, organice și pește.

Regina Camilla include și lactatele în dieta sa. ”Este vorba de această dietă ridicolă, tăierea produselor lactate și a tuturor lucrurilor care sunt bune pentru oasele tale”, a spus ea.

Fiul Camilei, Tom Parker Bowles, a vorbit și el anterior despre alegerile culinare ale Camilei. Scriind în The Big Issue în 2018, Tom a dezvăluit că, în copilărie, mama sa gătea cine precum tocănițe de pui, fripturi de la măcelarul local, plăcinte tradiționale (Shepherd’s Pie), somon la cuptor și puiul prăjit săptămânal.

Ce alimente nu consumă regina Camilla

Alimentele picante pot fi scoase din meniu. Aol.com a relatat că Tom, fiul reginei Camilla, a declarat la lansarea Fortnum & Mason în SUA că mama sa nu mănâncă iute.  ”Îmi plac ardeii iuți, condimentele și usturoiul. Iar Charles și Camilla provin dintr-o generație care nu prea iubește ardeiul iute”, a spus Tom, potrivit Dcmedical.ro.

Ducesa are o pasiune pentru mazărea crudă. ”Vă spun ce îmi place cu adevărat – să mănânc mazăre direct din grădină. Dacă o iei direct din păstaie, este delicioasă și foarte dulce. Îmi duc toți nepoții în grădină și petrec ore întregi mâncând mazăre”, a spus regina Camilla.