Ce dietă ţine Elena Ionescu. Câştigătoarea Survivor România s-a pus pe slăbit: „M-am apucat de un program”

Ce dietă ţine Elena Ionescu. Pentru că sărbătorile au trecut şi ne-am răsfăţat cu toate bunătăţile, este timpul să revenim sau să adoptăm un stil de viaţă sănătos. Este şi cazul Elenei Ionescu, câştigătoarea Survivor România, care s-a pus pe slăbit.

04 feb. 2022, 12:00
Ce dietă ţine Elena Ionescu. Câştigătoarea Survivor România s-a pus pe slăbit: „M-am apucat de un program”
Ce dietă ţine Elena Ionescu

Ce dietă ţine Elena Ionescu. Vedeta a declarat că a apelat la serviciile unui nutriţionist, pentru a da câteva kilograme jos. Nu urmează un regim strict, trebuie doar să renunţe la obiceiurile alimentare nesătoase, în primă fază, şi asta pentru că nu îi dau o stare bună.

Chiar dacă o să fie atentă la ce mănâncă de acum, nu poate renunţa definitiv la mâncărurile tradiţionale făcute în casă, inclusiv la prăjituri.

Citeşte şi: Elena Ionescu, dezvăluiri despre căsnicia cu Dragoş: „M-am dus cu capul înainte. Astăzi sunt mult mai precaută”

Ce dietă ţine Elena Ionescu

Nu am un regim alimentar strict, dar, de o săptămână, m-am apucat de un program de nutriție, ghidat de un nutriționist. În ultima vreme mă simțeam obosită și am zis să fac o schimbare în viața mea, pe lângă sportul pe care îl fac.

M-am apucat de acest program, care chiar funcționează. Nu este un regim strict, dar e pe baza alimentelor care îmi plac, în funcție de numărul de calorii de care organismul meu are nevoie. Nu iau minerale ori vitamine. Dar fac multă mișcare și încerc să am o alimentație cât mai corectă.

Nu am probleme cu kilogramele, dar sunt foarte pofticioasă. Lupta mea e să renunț la fast food, pentru că mi-am dat seama că, pe termen lung, nu are un beneficiu asupra organismului. Și mai ales în perioada asta, plină de viruși.

Dulciurile, prăjiturile, mai ales cele făcute în casă, îmi plac foarte mult. Cum s-ar zice, n-aș putea să renunț niciodată la mâncarea făcută „ca la mama acasă”. Spre exemplu acum, în drum spre munte, m-am oprit și mi-am cumpărat slană, ceapă, palincă, cașcaval afumat. La produsele românești și tradiționale n-o să renunț niciodată„, a declarat Elena Ionescu pentru Redacţia.ro.