Ce dietă ține Neti Sandu. Puțină lume știe ce consumă horoscopista de la Pro TV: „Asta mănânc zilnic”

Ce dietă ține Neti Sandu. În vârstă de 64 de ani, horoscopista de la Pro TV se menține într-o formă foarte bună și pare că timpul a stat în loc, pentru ea. Arată la fel de ani de zile, iar vârsta din buletin rămâne doar un număr pentru ea, poate și datorită stilului său de viață.

29 mai 2023, 20:53
Ce dietă ține Neti Sandu. Puțină lume știe ce consumă horoscopista de la Pro TV: „Asta mănânc zilnic”
Ce dietă ține Neti Sandu

Ce dietă ține Neti Sandu. Vedeta recunoaște că își mai permite uneori să-și îndeplinească și micile plăceri, însă aceste excepții se întâmplă foarte rar. Din meniul ei nu lipsesc legumele de orice fel, astfel că zilnic mănâncă supă de legume. A recunoscut că, o dată pe săptămână, mai mănâncă câte un covrig.

Citește și: Cum a trecut Neti Sandu peste despărțirea de fostul iubit, după 10 ani de relație: „M-a plonjat într-o depresie”

Ce dietă ține Neti Sandu

Ca regim, baza mea e supa de legume. Asta mănânc zilnic. O dată la nu știu cât timp, mai mănânc pui la rotisor, câte o bucățică, ceva dulce, prăjitura de casă pe care o făcea mama. La serviciu mâncăm o dată pe săptămână covrig.

Atunci ne dăm voie, sau plăcintă. E un regal. Mai mănânc rondele de legume, cu cartofi, broccoli, sau amestec. Câteva măsline și o rondea de brânză de capră, pe care o pun deasupra să se topească.

Dacă merg în oraș, mănânc rață cu ananas și risotto cu trufe. În ceea ce privește tratamentele corporale, mi-am cumprat niște ventuze de silicon cu care îmi fac masaj când am timp, în weekend. După care îmi dau cu lapte de corp și asta e tot. Nu fac sport. În vacanțe, merg foarte mult pe jos și nu mă dor picioarele. Asta e nemaipomenit”, a declarat Neti Sandu pentru Viva.ro.

Cum a reușit Neti Sandu să treacă peste depresie

Prezentatoare de la Pro TV Neti Sandu a oferit detalii despre fosta ei relație, care a durat 10 ani. Întrebată despre momentul de cotitură din viața ei, ea a recunoscut că despărțirea a fost cea care i-a schimbat viața.

Dacă rămâneam în fosta relație, de 10 ani, nu schimbam nimic, eu credeam că sunt fericită și viața mergea înainte, pentru că eu ziceam că așa trebuie.

Acesta a fost evenimentul nefericit care m-a plonjat într-o depresie din care în momentul când am decis să ies a fost salvarea mea. Partea bună a fost că am ajuns aici, să fac ceea ce fac și astăzi, lucru care venea dintr-un hobby. De aici mi s-a schimbat toată viața.

Cred că toată lumea trebuie să experimenteze, pentru că nu există o regulă, o rețetă, nu există garanții. Nu poate să spună nimeni că, dacă faci așa, nu ai cum să dai greș. Eu nu pot să spun asta. Știu sigur că, astăzi, eu nu pot sta cu cineva, pentru că problema sunt eu.

El poate să fie cum știe el, dar eu nu sunt atât de cameleonică încât să mă pot plia ușor. Atunci, la început, credeam că așa trebuie, că e ușor să te modelezi, acum nu mai merge așa”, a declarat Neti Sandu.