Vica Blochina, apel disperat pentru urmăritorii săi. Fosta balerină susține că a fost furată. Ce recompensă oferă

Vica Blochina este plină de viață și mai mereu cu zâmbetul la purtător. De curând, aceasta a trecut plin clipe de coșmar și susține că a fost furată.

23 nov. 2022, 21:34
Vica Blochina, apel disperat pentru urmăritorii săi. Fosta balerină susține că a fost furată. Ce recompensă oferă

Vica Blochina este plină de viață și mai mereu cu zâmbetul la purtător. De câteva zile, tece prin clipe de coșmar. Aceasta a făcut un apel către toți oamenii să o ajute să își găsească piscul.

„Pisicul a plecat la ora 17 și ceva de acasă, la 17:30 era în curte și de la orele 18 nu mai era. Este un pisic blând, putea să îl ia oricine, pentru că el stătea la mângâiat. Suntem foarte supărați, pentru că noi iubim foarte tare acest motan și de 11 ani este la noi. El stătea pe gard, pur și simplu, și cineva l-a luat. El se cățăra prin copaci și din acest motiv, pentru a nu se spânzura, nu am pus bănuț din acela pe zgardă cu numele și numărul, să nu cumva să pățească ceva”, a declarat aceasta pentru Antena Stars

Fosta balerină oferă o recompensă de  2500 de lei celui care îi aduce pisica acasă.

A dispărut de pe data de 18. AM lipit afișe peste tot în zona Alba Iulia și în toată zona Unirii sunt afișe. Oferim recompensă 2500 de ron. Am pus pe toate grupurile posibile și imposibile de Facebook, chiar ne-am ocupat să-l găsim. Nu pot să dorm noaptea, este membrul familiei.El nu a fugit de acasă, este un pisic sterilizat, deparazitat, el nu fuge după pisici, pentru că nu are de ce. El de 12 ani stă la noi în curte, îl știu toți vecinii. Acest pisic a fost furat! El nu a plecat singur!”, a declarat vedeta pentru sursa menționată anterior.

Citește și: FOTO: Ea e polițista exemplară din România care bagă spaima în infractori. Are brațele cât trunchiul de copac

Fosta balerină, în scandal cu administratorii blocului în care locuiește

Asociația de proprietari o dăduse în judecată pentru neplata datoriilor la întreținere. Între timp, Vica Blochina susține că a ajuns pe zero cu datoriile și i-a deschis administratorului proces penal pentru calomnie şi furt.

Administratorul este dat în judecată și i s-a făcut plângere penală pentru minciuni, calomnii și pentru furat, pentru că ne-a furat, dar asta este o altă poveste. Dacă o să sunați, o să vedeți că la mine este totul la zero, adică chiar nu am datorii și mă deranjează pentru că în fiecare an, eu am pătit cam 30.000 de lei și le-am făcut un salariu foarte mare pentru că nu am putut să mă înțeleg cu ei. Ultima noastră factură a fost de 32.000 de lei! Sunt bani foarte mulți și am încercat să mă înțeleg cu ei și anul trecut. A spart la mai mulți locatari boxele și ne-au furat bunurile, 10.000 de euro! Am dovezi, am materiale filmate și înregistrate și așa că nu are nicio șansă să scape”, a spus Vica Blochina la Antena Stars.

Citește și: Butonul secret de la mașini de care mulți șoferi nu știau că există. Unde se află și la ce folosește