Vica Blochina e foc și pară pe administrația blocului în care locuiește: ,,Mi-au luat mobila, parchet, lucrurile mele personale, cauciurile de la mașină”

Vica Blochina și-a obișnuit admiratorii de pe rețelele de socializare cu vacanțe luxoase din destinații în care nu mulți pot ajunge. Chiar și așa, din câte se pare nu totul este doar lapte și miere în viața acesteia.

01 nov. 2022, 13:18
Vica Blochina e foc și pară pe administrația blocului în care locuiește: ,,Mi-au luat mobila, parchet, lucrurile mele personale, cauciurile de la mașină”

Vica Blochina și-a obișnuit admiratorii de pe rețelele de socializare cu vacanțe luxoase din destinații în care nu mulți pot ajunge. Cu toate acestea, Vica Blochina e foc și pară pe administrația blocului în care locuiește.

Vica Blochina: ,,Mi-au luat mobila, parchet, lucrurile mele personale, cauciurile de la mașină”

Fosta balerină a mărturisit că a fost umilită și batjocorită de administrația blocului în care locuiește. Mai mult, aceasta susține că problemele durează de ceva vreme. Motivul este faptul că Vica are o sumă restantă de 10.000 de euro.

,,Eu ani de zile m-am dus și le-am zis să ne înțelegem, să oprească penalitățile, să mă lase să plătesc în rate. O chestie e să plătești pe lună 1000 de euro și alta e să plătești 10.000.M-am dus acolo și erau două doamne, una mânca o shaorma și s-a uitat la mine și mi-a zis cu gura plină: Cum îți permiți să plătești cafea la Mykonos, plătești și întreținerea. Gândește-te că din 2007 și până în 2022 administrația a avut un salariu de la mine foarte mare. Eu m-am dorit tot timpul să le plătesc”, a povestit aceasta pentru Spynews.ro

Mai mult, Vica Blochina susține că administratorii au intrat cu forța în boxa pe care aceasta o are în imobil și i-au furat toate lucrurile de acolo.

”Mi-au luat mobila, parchet, lucrurile mele personale, cauciurile de la mașină. S-au dus în boxă și mi-au luat tot. Ei au zis că ne-a anunțat că venea ISU și nu știu ce, dar nu m-au anunțat”, a mai spus ea.

Fosta iubită a lui Pițurcă a intentat plângere penală în speranța că toate se vor soluționa cât mai curând.

 Vica Blochina: ,, Niciodată nu i-am impus să meargă la tatăl lui”

Fosta balerină are o relație foarte apropiată cu fiul ei și a lui Pițurcă. Mai mult, aceasta nu are nicio problemă în a-l lăsa pe acesta să petreacă tot mai mult timp cu tatăl lui.

El are o vârstă de adolescent, dar mie mi se pare ca e încă un copil. Îmi pare așa rău că îi zic ce să facă și el îmi spune că el este adult. E foarte grea vârsta acum.

Este foarte important că îl are pe tatăl lui, cât și pe mine. Ei sunt bărbați, înțeleg altfel lucrurile. (…) Niciodată nu i-am impus să nu meargă la tatăl lui și uneori m-am gândit că el ar vrea să stea cu el. În iarnă când am plecat o lună din țară, în vacanță și i-am zis să vină cu mine, m-a refuzat, a zis ca merge la tatăl lui”,  a declarat Vica Blochina la Antena Stars.

Citește și: Chef la cuţite 31 octombrie 2022. Chef Sorin Bontea a părăsit nervos platoul de filmare. Omagiu pentru regretatul Nosfe VIDEO

Citește și:Cristina Bălan este însărcinată. Artista va avea o fetiţă: „Vă împărtășesc și vouă bunavestire”