Ce dietă urmează Oana Zăvoranu. Actriţa a dezvăluit cum se menţine la 48 de ani

Ce dietă urmează Oana Zăvoranu. Actriţa se mândreşte cu formele sale la vârsta de 48 de ani şi a dezvăluit ce face pentru a se menţine într-o formă de zile mari. Zăvoranca a dezvăluit că cea mai mare dependență o reprezintă dulciurile, dar şi băuturile carbogazoase.

25 feb. 2022, 16:45
Ce dietă urmează Oana Zăvoranu. Actriţa a dezvăluit cum se menţine la 48 de ani
Ce dietă urmează Oana Zăvoranu

Ce dietă urmează Oana Zăvoranu. Actrița a recunoscut că nu crede în diete minune, în schimb este sigură că o genă bună din familie face minuni. Susține că a dobândit metabolismul, dar și aspectul corporal din familie.

Ce dietă urmează Oana Zăvoranu

Nu mică mi-a fost mirarea când unii dintre cei cu care m-am întâlnit la malul mării m-au întrebat direct la ce dietă apelez de reuşesc să mă ţin atât de bine! Ce să le spun, ce să le răspund, când eu ştiu foarte bine că nu am vreuna?! Pur şi simplu fac ce-mi place!

Nu am o dietă anume, trebuie să spun asta. Dar nici nu mănânc gras sau la ore nepotrivite. După cum nici nu sunt genul de om care să adorm cu capul în frigider, cum mai văd uneori în stânga sau în dreapta.

Însă nici nu-mi refuz micile plăceri, mai un pahar de suc, mai o ciocolată, mai amândouă împreună, în funcţie şi de starea mea de spirit”, spunea Oana Zăvoranu.

Citeşte şi: Oana Zăvoranu, ironii la adresa Gabrielei Cristea şi a lui Tavi Clonda: „Taci, mă, că le e fomiţă la ‘victorieni’. Vezi că ea halește tot până faci tu story”

Oana Zăvoranu, dezvăluiri despre tatăl său

Vedeta a povestit că și-a dorit toată viața ca partenerul ei de viață să semene tatălui său biologic, Ioan Bănicioi, și că acest lucru s-a și îndeplinit, fiind mândră de soțul ei, de Alex Ashraf.

E ziua îngerului meu, a celui care mi-a îndrumat pașii, atunci când o luam pe un drum greșit. Eu eram prințesa lui, nu aveam voie să fac absolut nimic, făcea el pentru mine, sau făceau angajații.

Dacă mă întrebai cu cine mă mărit când eram mică spuneam că vreau cu tata, era etalonul meu. Și cred că pentru orice fată care are un tată bun, acesta e etalonul. Fiecare vrea ca bărbatul, soțul ei, să aibă ceva din tatăl ei, să-I amintească modul cum era el.

E greu să găsești perfecțiunea în bărbatul pe care îl alegi, perfecțiunea tatălui. Nimeni nu o să fie nimeni ca tata, așa cum, pentru băieți, va zic eu, nu o să fie nimeni ca mama. Relația mea cu tata era specială, merita, era un om absolut deosebit. Era un lord. Avea o atitudine foarte princiară, era mucalit și pontos.

O prințesă trebuie să fie curată, o prințesă care miroase urât, nu e prințesă, o prințesă care nu are dinții curați, nu e prințesă. Dacă nu are lenjerie intimă curată, de la tata am învățat că o prințesă trebuie să știe să facă și curățenie dacă e singură în castel și nu are pe nimeni în jur”, a spus Oana Zăvoaranu la Antena Stars.