Ce diferență de vârstă este între Irina Tănase și noul iubit, Roger El Akoury. Milionarul îi poate fi tată

Ce diferență de vârstă este între Irina Tănase și noul iubit, Roger El Akoury. Fosta iubită a lui Liviu Dragnea a trecut prin momente grele odată cu despărțirea de politician, mai ales că a fost un cu scandal, fiind acuzată că și-ar fi înșelat partenerul, cât timp acesta era închisoare.

17 aug. 2023, 10:19
Ce diferență de vârstă este între Irina Tănase și noul iubit, Roger El Akoury. Milionarul îi poate fi tată
Ce diferență de vârstă este între Irina Tănase și noul iubit, Roger El Akoury

Ce diferență de vârstă este între Irina Tănase și noul iubit, Roger El Akoury. Și pentru că timpul vindecă rănile, blondina și-a revenit după despărțirea de Liviu Dragnea și și-a găsit jumătatea, formând un cuplu cu milionarul de origine libaneză. Chiar dacă el este mult mai mare decât fosta iubită a politicianului, acest lucru nu îi împiedică să își trăiască poveste de dragoste.

Citește și: Irina Tănase se consolează în braţele unui miliardar după despărţirea de Dragnea. Acesta s-a iubit şi cu Ana Lesko

Ce diferență de vârstă este între Irina Tănase și noul iubit, Roger El Akoury

Irina Tănase are 31 de ani, iar iubitul ei, Roger El Akoury, are 54 de ani, între cei doi fiind o diferență de vârstă de 23 de ani. Chiar dacă milionarul i-ar putea fi tată, nu o deranjează deloc pe blondină.

Irina și Roger El Akoury s-au afișat de câteva ori anul trecut, semn că idila dintre ei durează de mai mult de jumătate de an. În ultima vreme, ar petrece tot mai mult timp împreună, astfel că relația începe să devină din ce în ce mai serioasă.

Noul partener al Irinei Tănase, Roger El Akoury este un multimilionar libanez, care activează în industria farmaceutică. În 2017, afaceristul a încheiat unul dintre cele mai bănoase contracte de pe piața pharma din România.

Roger El Akoury este și fostul patron al lanțului de farmacii Sensiblu, pe care l-a vândut pentru fabuloasa sumă de 400 de milioane de euro. Iubitul Irinei Tănase este o prezență discretă și evită să iasă în evidență.

Milionarul are și o pasiune pentru artă, fiind unul dintre cei mai mari colecționari din România. Desigur, iubitul Irinei Tănase, are și un istoric controversat. Acesta a apărut în scandalul „Panama Papers”, după ce jurnaliștii RISE au descoperit că a scos milioane de euro din România, prin intermediul unei rețele de firme offshore.