Ce diferență de vârstă este între Tudor Chirilă și Iulia Mîzgan. Cei doi se iubesc de peste un deceniu

Ce diferență de vârstă este între Tudor Chirilă și Iulia Mîzgan. El este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, iar pe lângă cariera sa muzicală, este și jurat la Vocea României, încă de la debutul emisiunii. În schimb, partenera lui de viață și mama copiilor stă departe de lumina reflectoarelor.

13 dec. 2023, 17:46
Ce diferență de vârstă este între Tudor Chirilă și Iulia Mîzgan. Cei doi se iubesc de peste un deceniu
Ce diferență de vârstă este între Tudor Chirilă și Iulia Mîzgan

Ce diferență de vârstă este între Tudor Chirilă și Iulia Mîzgan. Cei doi formează un cuplu de peste un deceniu și au împreună doi copii minunați. Privind viața personală, artistul a fost mereu discret, iar puțină lume o știe pe iubita lui.

Citește și: Motivul pentru care Tudor Chirilă nu se căsătoreşte cu Iulia Mîzgan. Se iubesc de 11 ani şi au împreună doi copii

Ce diferență de vârstă este între Tudor Chirilă și Iulia Mîzgan

Iulia Mîzgan are propria ei afacere de succes și nu are nici cea mai mică legătură cu showbiz-ul, cu toate că și-a însoțit uneori iubitul la evenimente publice. Ea se ocupă de ani buni de afacerea cu jucării pe care o deține și îi merge de minune, iar cifra de afaceri este una foarte bună.

Artistul este un familist convins și își iubește foarte mult iubita și copiii, cu toate că între cei doi este o diferență destul de mare de vârstă. Partenera de viață a lui Tudor Chirilă este cu 10 ani mai tânără decât iubitul ei, în vârstă de 49 de ani.

În ciuda faptului că formează un cuplu de zile mari, cei doi nu sunt căsătoriți. „Cred că ar trebui să ne preocupe mai mult respectul și iubirea. Căsătoria nu poate garanta respect, nu poate garanta iubire nesfârșită. Fiindcă ea a fost la bază un instrument social. Era un instrument social de care lumea, până la urmă, nu știu cât mai are nevoie.

Nu cred că este obligatoriu să fii căsătorit ca să poți avea un parteneriat de-o viață, de exemplu. Mai ales că acum este reglementat parteneriatul și prin faptul că dacă ai o relație de peste opt ani, partenerul tău începe să aibă aceleași drepturi și la un partaj, și la împărțirea lucrurilor, dacă e să ajungem aici, în zona aceasta mai mercantilă a despărțirilor.

Căsătoria și nunta, mai ales, care vor, chipurile, să fie un fel de start în viață. Masa de nuntă, restaurantul, salonul de nunți, trupa de cover-uri de la nuntă, DJ-ul, mâncarea, florile, toate astea sunt parte din spectacolul nunţii, consecinţă a căsătoriei la Starea Civilă. Genul acesta de evenimente nu ne plac nici mie, nici partenerei mele, iar aici ne-am potrivit”, a mărturisit Tudor Chirilă într-un interviu.