Ce durere! Şi-a îngropat două fiice în câteva săptămâni din cauza abuzului de droguri

Publicat: Sâmbătă, 11 Mai 2019 19:36 // Actualizat: Sâmbătă, 11 Mai 2019 19:36 // Sursa: romaniatv.net

Edward McKay, un bărbat din Belfast, Irlanda de Nord, și-a îngropat două dintre cele trei fiice la un interval de doar trei săptămâni.

Tragedie în Irlanda. Două surori au murit din cauza dependenței de droguri. Geraldine, 30 de ani, a murit pe 11 aprilie, iar Bridget, 27 de ani, a murit pe 4 mai.

Cele două erau cunoscute pentru consumul de droguri. Acestea devenind dependente în urmă cu 14 ani, atunci când mama lor a murit.

Tragedie fără margini! A murit cu zile. S-a stins din viaţă în chinuri, iar ultimele sale cuvinte sunt cutremurătoare

"Am încercat tot ce a ţinut de mine să le salvez. Am mers cu Bridget să o internez într-un centru şi nu mi-au dat voie. Au zis că ori nu este din zona lor, ori au considerat că nu este suficient de afectată, ori, ce m-a durut cel mai tare, mi-au zis că o pot programa abia peste şase luni. Ştiam că nu mai putem aştepta atât.

Atunci a fost momentul în care Bridget a încercat să-şi pună capăt zilelor. Refuzată de toţi, deşi o vedeau cum le cere ajutorul în genunchi, a sărit printr-un geam de la etajul 3 şi s-a rănit grav. Nici măcar aşa nu au primit-o, spunând că a devenit prea periculoasă.

Atunci am decis să încerc să o ţin cu forţa în casă, împotriva voinţei ei, fiind convins că nimeni din exterior nu o mai poate ajuta. Am crezut că poate astfel scapă de dorinţa de a consuma heroină", a declarat, cu lacrimi în ochi, tatăl celor două fete.

Însă moartea prematură a lui Geraldine a afectat-o şi mai mult pe Bridget, care a început să consume şi mai multe droguri. Aceasta a murit la scurt timp după sora sa.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
a murit doliu droguri Edward McKay
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8398
RON
Ultimele joburi adaugate
24 H