S-a aflat ce emisiune va prezenta Mirela Vaida, în paralel cu Acces Direct: „Abia aștept să vedeți ce v-am pregătit”

În același timp cu Acces Direct, Mirela Vaida va prezenta o nouă emisiune. Vedeta TV este foarte fericită și nerăbdătoare să le arate fanilor săi ce surprize extraodinare le-a pregătit pe viitor.

26 mai 2022, 18:34
S-a aflat ce emisiune va prezenta Mirela Vaida,  în paralel cu Acces Direct: „Abia aștept să vedeți ce v-am pregătit”

Mirela Vaida este una dintre cele mai active vedete de la noi pe rețelele de socializare și adoră să își țină la curent admiratorii cu tot ceea ce face, atât personal cât și profesional, iar acest lucru se întâmplă extrem de des.

Mirela Vaida le-a dezvăluit fanilor ce emisiune TV urmează să prezinte

În urmă cu puțin timp, Mirela Vaida a dezvăluit, pe rețelele de socializare, ce hotărăre a luat în ceea ce privește cariera ei. Ea s-a decis că-și face propria emisiune online, adică un podcast, pe care îl va prezenta în paralel cu show-ul de la televizor.

Citește și: Mirela Vaida este bolnavă din nou. Cu ce probleme se confruntă prezentatoarea: „M-am chircit pe scaun”

Așa cum probabil toți fanii ei se așteptau, Mirela Vaida nu s-a rușinat să dea toate detaliile despre noua ei emisiune online, dar și despre subiectele pe care le va aborda în cadrul ei.

„Vreau să vă spun că sunt acasă pe terasă și vă pregătesc un podcast. Trebuie să aibă și Vaida un podcast. Ea nu se poate să nu fie în trend cu toată lumea. „Vaida podcast” se numește și vorbește despre români, despre tradiții, despre cultură, despre muzică și în general despre românii care lasă ceva în urmă.

Vă promit o serie de interviuri extrem de frumoase și de emoționante, chiar aici de pe terasa mea.(..) Abia aștept să vedeți ce v-am pregătit!”, a dezvăluit Mirela Vaida pe contul său de Instagram, în urmă cu puțin timp.

Ce dietă ține celebra vedetă TV

Vedeta Antena 1 se menține în formă cu multă mișcare, pe lângă activitățile pe care le face cu cei trei copii și care o ajută să consume multe calorii. Iată despre ce este vorba:

„Gata! Am ajuns la sală! Programul e așa: la 7.30 ies din casă cu copiii. Eu echipată de antrenament, ei echipați de școală. Îi las la poarta școlii și eu plec spre București, 30 km, să ajung la ora de aerobic, cycling, interval, body-pump, etc.

Stau 1-2 ore, transpir, alerg, pedalez, apoi fug înapoi 30 km să iau copiii de la școală/grădi și să ne îndreptăm către activitățile lor extracurriculare: pian, fotbal, înot, tenis, etc! Asta se întâmplă de 3-4 ori pe săptămână!

Citește și: Mirela Vaida, dată afară de la Antenă? Cine ar urma să o înlocuiască: „Viaţa ei de familie nu este la nivelul dorit”

Nu, nu e greu! Mișcarea îmi dă o stare super bună, îmi dă energie pentru toată ziua, mă face să mă simt vie, chiar dacă, după atâta efort, pe cântar nu se vede niciun gram!’, a scris Mirela Vaida pe rețelele de socializare, în urmă cu ceva timp.