Mirela Vaida, dată afară de la Antenă? Cine ar urma să o înlocuiască: „Viaţa ei de familie nu este la nivelul dorit”

Mirela Vaida, dată afară de la Antenă? Prezentatoarea de la Acces Direct este acuzată că se comportă destul de urât cu Amalia Bellantoni, care este constant invitată în emisiune, pentru a dezbate şi comente diverse subiecte.

04 mai 2022, 16:31
Mirela Vaida, dată afară de la Antenă? Cine ar urma să o înlocuiască: „Viaţa ei de familie nu este la nivelul dorit”

Mirela Vaida, dată afară de la Antenă? În urmă cu câteva zile, prezentatoarea de la Acces Direct s-a enervat foarte tare şi a dat-o afară din platou pe Amalia Bellantoni.

Fosta concurentă MasterChef a făcut declarații jignitoare la adresa Mirelei Vaida, spunând că vedeta se comportă urât cu ea de frică, pentru că ar putea deveni prezentatoarea Acces Direct.

Citeşte şi: Mirela Vaida, distrusă în direct: „Când ai copii, ai totul, este îngrozitor”

Mirela Vaida, dată afară de la Antenă?

Eu nu m-am certat cu nimeni. Ea este cea care, de fiecare dată când mă duc în emisiune, mă împunge. Eu sunt oaspete, comentator, deci mă duc ca să comentez cazurile prezentate de emisiune. Ea nu este comentator, ea este moderator, deci trebuie să modereze, nu să își spună părerile. Doar că orice aș comenta, ea îmi taie vorba, nu am voie să spun nimic. Cu siguranță are o problemă personală cu mine, nu e prima dată când face asta.

Când mă duc acolo nici măcar nu salută, este foarte prost educată… Ea are o problemă personală cu mine pentru că insist mereu pe viața de familie, pe respectul pe care trebuie să îl aibă, reciproc, soții între ei. Ea întotdeauna dă în mine, spune că am disperat-o cu „amore”, chestiuni din astea.

O deranjează prezența mea pentru că, din câte am înțeles, din ceea ce mi s-a spus, lumea crede că locul ei va fi luat de mine. Eu nu am nicio informație în acest sens, mie nu mi-au zis așa ceva cei de acolo. Pe mine mă cheamă în emisiune producătorii, insistă să vin, și consider că ea se manifestă așa pentru că îi este frică de mine.

Poate e și un pic de gelozie feminină. Cred că viața ei de familie, cea de acasă, că de aici pleacă toate chestiunile astea, nu este la nivelul dorit. Iar eu când spun că femeia este responsabilă, dar și bărbatul, atunci când unul dintre parteneri fuge, apare problema.

Ea spune că atunci când ai trei copii și au febră nu o mai interesează de bărbat. Dar este greșit, trebuie să ai grijă și de el. Că dacă nu îi dai de mâncare va mânca în altă parte. Oricât ar fi de înțelegător, dacă nu ai grijă de el, îl dai deoparte, știi cum e, caută o ciorbă caldă”, a spus Amalia Bellantoni, pentru Fanatik.ro.