Ce etnie ar avea Mihaela Rădulescu. Gurile rele spun că i-ar fi rușine recunoască asta despre ea

Ce etnie ar avea Mihaela Rădulescu. Este una dintre cele mai apreciate și iubite vedete din România, atât pentru fizicul ei, de care ar multă grijă, arătând impecabil la 54 de ani, cât și pentru faptul că este o persoană directă, care spune lucrurilor pe nume. Însă, gurile rele spun că i-ar fi rușine să își recunoască adevăratele origini.

11 feb. 2024, 11:37
Ce etnie ar avea Mihaela Rădulescu. Gurile rele spun că i-ar fi rușine recunoască asta despre ea
Ce etnie ar avea Mihaela Rădulescu

Ce etnie ar avea Mihaela Rădulescu. De-a lungul timpului, a reușit să atragă atenția publicului cu reușitele sale profesionale, însă și cu viața sa amoroasă, cea mai cunoscută fiind relației ei cu Ștefan Bănică Jr, deși povestea lor de dragoste nu a durat mult, astfel că după doi ani, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. De asemenea, timp de patru ani, a format un cuplu cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg, de care a divorțat în 2008.

Ulterior, a avut o relație cu Dani Oțil, iar în prezent trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Felix Baumgartner, sportiv cunoscut pentru săritura din stratosferă pe care a realizat-o în 2012.

Citește și: Mihaela Rădulescu, mai sinceră ca oricând. Vedeta a povestit cum a fost prima sa experiență intimă: „Muream de curiozitate. Am avut ghinion să încep cu un bărbat stângaci”

Ce etnie ar avea Mihaela Rădulescu

Diva de la Monaco a plecat din orașul natal, Piatra Neamț, în 1990, pentru a deveni celebră. Nu a vrut să își păstreze numele de fată, Țiganu, luându-l pe cel al primului soț, Rădulescu. Unii spun că ar fi de etnie romă, însă nu ar vrea să recunoască, deoarece i-ar fi rușine cu acest lucru.

Una dintre cele mai mari realizări ale sale este fiul său, Ayan, în vârstă de 19 ani. După divorțul de tatăl copilului său, Mihaela Rădulescu a luat decizia radicală de a renunța la România, mutându-de în Monaco.

În cadrul unui interviu, Mihaela Rădulescu a decis să vorbească despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru fiul său. „Este o decizie luată 100% pentru copilul meu. Eu n-am vrut nicio secundă să îmi cresc copilul aici și sunt în momentul de față în perioada relaxată a vieții mele, în care nu mă interesează ce părere au alții despre treaba asta.

Cu tot respectul, este decizia mea și cred că poate a fost cea mai bună decizie din viața mea. La momentul respectiv, noi aveam și foarte multă agitație în România, în perioada aia cu reviste și paparzzi. Practic nu mai aveam niciun moment de liniște și de singurătate, nici măcar pe stradă.

Era momentul în care nu puteam să ies din casă nici până la colțul străzii fără două mașini de la două reviste de scandal, care zăceau în fața casei de dimineața până seara.Atunci a fost momentul în care am discutat cu tatăl copilului și fără să sune ieftin, a fost un sacrificiu pe care am vrut să îl fac.”, a povestit vedeta în cadrul unui interviu.