Ce etnie are Dan Bittman. Puțină lume știe asta despre celebrul artist

Ce etnie are Dan Bittman. Solistul trupei Holograf se bucură de un succes răsunător în industria muzicală, cu o carieră de mai bine de trei decenii în muzică. Dacă legăturile sale amoroase au fost dezbătute de-a lungul timpului, artistul a încercat să țină deoparte viața privată și detaliile privind familia, părinții și copiii săi.

12 feb. 2024, 09:24
Ce etnie are Dan Bittman. Puțină lume știe asta despre celebrul artist
Ce etnie are Dan Bittman

Ce etnie are Dan Bittman. De când s-a despărțit de Liliana Ștefan, femeia alături de care și-a petrecut aproape 30 de ani din viață și cea care i-a dăruit trei copii, solistul trupei Holograf a tot fost văzut în compania diverselor domnișoare.

Citește și: Dan Bittman aruncă bomba! Care e regretul ce îl macină în legătură cu fosta soție. „M-a suportat, m-a înghițit, m-a luat așa cum sunt”

Ce etnie are Dan Bittman

Invitat în podcastul lui Mihai Morar, acum ceva timp, artistul a vorbit, fără ocolișuri, despre separarea de mama băieților săi și motivele care au dus la această ruptură, vedeta asumându-și întreaga vină.

,,Liliana, mama copiilor mei. Ea a fost femeia pentru care am și făcut copiii. Am stat de vorbă și ne-am sfătuit. Am zis să facem un copil și uite, am făcut trei.

Până să ne despărțim, am stat vreo 29 de ani cât de cât împreună. Am făcut multe împreună. Ea a fost echilibrul. Dacă nu ai o femeie de genul ei, nu poți să duci o lucrare atât de mare.

Ne-am despărțit în condiții nu foarte amiabile, dar i-am spus lucrurile astea de-a lungul timpului și la plecare. Motivele despărțirii sunt 100% ale mele, mi le asum. Ea a fost jumătate din viața mea, până la urmă, aproape.

Sunt 30 de ani aproape de când ne știm. Sunt ani mulți în care am trăit foarte frumos. Am încercat să avem o familie frumoasă”, a mărturisit Dan Bittman.

Artistul a încercat de-a lungul timpului să fie discret cu familia lui, astfel că puțină lume știe că are origini evreiești, iar acum mai bine de un deceniu, Dan Bittman și-a pierdut ambii părinți la o distanță de numai câteva luni între nefericitele evenimente.