Dan Bittman rupe tăcerea! Cum l-au influențat părinții să meargă pe drumul muzicii. „Se dădeau petreceri acasă și se dansa. M-au forțat să fac vioară”

Dan Bittman este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți din România. De-a lungul timpului, tendințele în industria muzicală s-au schimbat cu viteza luminii, însă artistul a reușit să facă față tuturor provocărilor și să rămână în continuare în inima publicului.

30 ian. 2024, 17:22
Dan Bittman rupe tăcerea! Cum l-au influențat părinții să meargă pe drumul muzicii. „Se dădeau petreceri acasă și se dansa. M-au forțat să fac vioară”
Dan Bittman rupe tăcerea!

Dan Bittman rupe tăcerea! Recent, Dan Bittman a dezvăluit cum a ajuns să îmbrățișeze o carieră în muzică, dar și ce contribuție au avut părinții săi în decizia sa.

Citește și Metoda bizară prin care Dan Bittman a slăbit 7 kilograme ca prin minune: „Nici nu mi-e foame, nici nu îmi trebuie nimic. Mănânc și pâine”

Dan Bittman rupe tăcerea!

„ Mama era puțin stresată de faptul că, ea ardeleancă fiind, a nimerit aici în București, în haos. Era și singură. Părinții ei rămăseseră la Cluj. Nu se simțea foarte în apele ei. Se dădeau petreceri acasă și se dansa. Țin minte că eu eram la nivelul picioarelor lor. Mă forțau să dansez, așa cum m-au forțat să fac vioară. Vreo doi ani de zile a ținut, dar în al doilea an am aruncat-o cât am putut.

Nu știu de ce nu s-a lipit de mine de nicio culoare. Aveam un unchi tare simpatic, care era fratele tatălui. Ambii făcuseră vioară. Unchiul era medic și a fost fondator al orchestrei medicilor. Tata electronist. Amândoi cântau la vioară excepțional. Se făceau serate, cântau. Avea tata o colecție de viniluri. Ascultam muzică multă în casă. Se asculta muzică clasică. Mama la un moment dat a fost restructurată și a ajuns medicul radiodifuziunii și atunci am început să îi cunosc pe toți marii artiști, toți marii cântăreți. Nu mă gândeam că o să fiu vreodată ca ei sau că o să îmbrățișez meseria asta ”, a declarat Dan Bittman.

Dan Bittman a mărturisit motivul pentru care nu s-a căsătorit niciodată

Dan Bittman a vorbit pentru prima oară despre un subiect pe care nu l-a dezbătut până acum. Mai exact, despre faptul că deși iubește o femeie și are trei copii cu ea, artistul nu s-a căsătorit niciodată.

Dan Bittman este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, iar de-a lungul carierei sale, vedeta a reușit să câștige inimile românilor cu adevărat.

Artistul a fost întotdeauna discret cu viața lui personală, iar când a venit vorba de detalii despre viața sa, Dan Bittman a avut grijă să nu spună mai mult decât este cazul.

Totuși, pentru admiratorii cântărețului a fost mereu un mister pentru că Bittman nu a ajuns niciodată la altar.

Deși cântărețul este împreună de multă vreme cu o femeie pe care o iubește la nebunie și cea cu care a făcut trei copii, acesta a decis să nu semneze niște acte pentru că nu e necesar, după spusele artistului.

De curând, Dan Bittman a decis să fie sincer și a recunoscut faptul că a fost la un pas de a ajunge în fața altarului, iar acela este și motivul pentru care a scris piesa care a făcut furori ”Ți-am dat un inel”.

Citește și Dan Bittman a pus ochii pe Delia! După ce a cochetat cu Denise Rifai, solistul de la Holograf e gata să facă o nouă cucerire: „E mortală!”