Ce etnie are, de fapt, Carmen Tănase. Actriţa a făcut furori în serialul „Inimă de ţigan”

Carmen Tănase are o carieră de peste 40 de ani, în care a interpretat numeroase roluri, atât în teatru, cât și în producțiile de televiziune. Actriţa a mărturisit că rolul care o urmărește este cel al Flăcăricăi, din serialul "Inimă de țigan".

30 mart. 2023, 23:12
Ce etnie are, de fapt, Carmen Tănase. Actriţa a făcut furori în serialul „Inimă de ţigan”
Ce etnie are, de fapt, Carmen Tănase. Actriţa a făcut furori în serialul "Inimă de ţigan"

Ce etnie are, de fapt, Carmen Tănase. Invitata în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai„, actriţa a fost întrebată din ce etnie face parte. Curiozitatea lui Denise Rifai a venit deoarece Flăcărica, personajul interpretat de Carmen Tănase, era de etnie romă, iar foarte mulți au crezut că și ea are origini rome. Răspunsul actriţei a uimit pe toată lumea.

Citeşte şi: Cum reușește Carmen Tănase să se mențină în formă la 62 de ani. Actrița a dezvăluit secretul: ”Nu pierd timpul acasă să mănânc. Nu mă așez la masă”

„Eu am sânge grec. Bunica mea dinspre mamă a venit din Grecia, în România. E născută în Grecia. Bunicul meu e neamț. Mama nu a moștenit deloc. Deci între un grec și o nemțoaică, s-a născut o româncă pură, mama! Sângele de grecoaică și de neamț s-a transferat la mine. Cred că mai mult decât la bunica mea. Poate de aici. Nu știu dacă am inimă de țigancă. Am o inimă deschisă, am o inimă mare, tumultoasă, furioasă, cateodată, care vine din faptul că sunt cumva o corcitură. Așa cred eu, o maidaneză. Prietenii mei îmi spun când mă văd așa revoltată și luând atitudine: „Păi, tu ești așa pentru că ești grecoaică, că dacă ai fi româncă, n-ai fi așa!”. Nu știu dacă e așa sau nu”, a declarat Carmen Tănase.

Citeşte şi: Carmen Tănase, după ce a renunțat la viața în Capitală și s-a mutat la țară: „Am probleme tot timpul. E mai greu decât la bloc”

„Și acum o regăsesc pe Flacăra în mine. Am învățat de la ea ce bine e să spui câteodată nu, că nu știam asta, îmi era jenă. Am învățat ce înseamnă să reacționez, e bine uneori să reacționezi imediat.Am învățat că e bine uneori să ai gura mare. O iubesc pentru că avea umor, pentru că am învățat de la ea umorul sau ea de la mine sau una de la alta, pentru că avea doza aia de cinism, atât cât trebuie. Cred că și ea a învățat de la mine niște lucruri, măsura. Și mai ales, atunci când e vorba de cinism, e bine să fii cinic, dar să nu aluneci în răutate”, a m ai spus Carmen Tănase.