Ce etnie are Radu Vâlcan. Puțină lume știe asta despre soțul Adelei Popescu: „Asta sunt, de fapt”

Ce etnie are Radu Vâlcan. Se știe despre el că este un om de televiziune de succes, că este soțul Adelei Popescu și tatăl a trei băieți.  Însă, chiar dacă de mulți ani se află în lumina reflectoarelor, încă mai sunt lucruri pe care nu toată lumea le cunoaște despre soțul Adelei Popescu.

09 feb. 2024, 23:39
Ce etnie are Radu Vâlcan. Puțină lume știe asta despre soțul Adelei Popescu: „Asta sunt, de fapt”
Ce etnie are Radu Vâlcan

Ce etnie are Radu Vâlcan. Potrivit spuselor sale, prezentatorul este o combinație de român, care vine din zona Ardealului, și ungur, căci familia i se trage tocmai din Bistrița Năsăud, acolo unde bunica l-a crescut toată copilăria și unde sunt mulți unguri.

Ce etnie are Radu Vâlcan

Copilăria mea a fost un pic mai departe, la Beclean, în Bistrița Năsăud. Eu sunt un pic mai ardelean, așa. Sunt ungur, de fapt”, a spus Radu Vâlcan, conform Fanatik.ro.

Bărbatul spune că Adela Popescu a devenit, din 2015 de când s-au căsătorit, cea mai importantă persoană din viața lui, catalogând-o și cea mai puternică. „În secunda asta, Adela este la putere în relația noastră. Ea e cea care stă cu cei trei copii acasă și chiar trebuie să fii puternic să faci față… Eu cu frații Adelei, cu Bogdan și Călin, ne înțelegem foarte bine ”, a mai spus prezentatorul.

Citește și: Cine este mai gelos: Radu Vâlcan sau Adela Popescu? Celebrul cuplu face dezvăluiri inedite: „Noroc că avem mulți copii”

Cât plătesc Adela Popescu și Radu Vâlcan pentru școala privată a copiilor

Chiar dacă costurile pentru școlile private sunt mai mari, Radu și Adela au văzut mai multe avantaje în acest regim educațional. În primul rând, programul e prelungit și le permite să își desfășoare activitățile de zi cu zi în liniște. În plus, în programul copiilor sunt incluse și activități care, în mod normal, nu ar fi fost incluse printre orele de studiu.

Pentru a-și ține copiii la unități private de învățământ, cei doi plătesc o sumă lunară de 670 de euro pe lună, în cazul unui program de la 08:0-14:00, cu masă inclusă, sau 750 de euro, în cazul unui program care se termină la ora 17:00 și care are, de asemenea, o masă inclusă

Toți spun să dai copilul la o școală de stat, pentru că e mai puțin costisitor, dar asta înseamnă că la ora 12.00 ți-l trimite acasă, iar tu nu ai un program ca să poți să îl iei. Atunci îl vei da la un After School, care costă cam jumate din cât costă o școală privată. Și ce să vezi, după trebuie să îl duci și la tot fel de opționale, pe care la privat le ai incluse.

Altele, chiar dacă sunt cu bani, le ai tot acolo. Nu mai bați orașul să te duci la bazin, la karate. Când vezi o taxă la o școală privată poate să ți se pară mult, dar când tragi linie îți dai seama că ajungi tot acolo, dar cu mai mari bătăi de cap. Ca să ajung la o școală de stat bună trebuia să merg 40 de minute cu mașina, să mă coste la After School 500-600 de euro, după care să îl duc la Dinamo etc.”, a declarat Adela Popescu.