Ce fac acum actorii din Anatomia lui Grey

Neînțelegeri pe platourile de filmare, prea mulți ani investiți într-un proiect cinematografic, dorința de a avansa, ș.a, au fost unele dintre motive care au făcut ca multe personajele îndrăgite să părăsească celebrul serial.

RomaniaTV.net
04 mai 2016, 11:27
Ce fac acum actorii din Anatomia lui Grey

Tocmai despre acest lucru vrem să vorbim și noi în rândurile următoare. Haideți, așadar, să vedem ce i-a făcut pe actorii din „Anatomia lui Grey” să renunțe la roluri, dar și ce mai fac acum acești actori!

Derek Shepard (Patrick Dempsey)

Plecarea lui „McDreamy” din acest serial a fost într-adevăr o surpriză pentru toți. Ba mai mult, mulți au mizat pe faptul că odată ieșit acest personaj din serial, „Anatomia lui Grey„ își va pierde serios din audiență. Nu a fost așa. Fanii au rămas fidel acțiunii ce se petrece în spitalul „Grey Mark Sloan Memorial”, și chiar așteaptă cu nerăbdare episoadele și sezoanele viitoare.

Cât despre Patrick Dempsey, imediat cum a ieșit din serial a fost cooptat în pelicula „Bridget Jones`s Baby”, care acum este în post-producție, și care va avea premiera, cel mai probabil, la sfârșitul anului acesta.

Citeşte şi  Veste bună pentru fani: Serialul Anatomia lui Grey va avea şi un al 13-lea sezon

Cristina Yang (Sandra Oh)

Nici decizia ei de a părăsi serialul nu i-a lăsat indiferenți pe fanii „Anatomia lui Grey”.

Însă, Sandra Oh, căci acesta este numele ei real, n-a dispărut de pe micile ecrane, odată cu plecarea din acest serial, ci dimpotrivă. Sandra s-a implicat și-n alte proiecte cinematografice, având șansa să joace și-n filme de la Hollywood.

Iată câteva dintre proiectele cinematografice în care a apărut Sandra după plecarea din „Anatomia lui Grey”: filmul „Tammy” (2014), scurtmetrajul „The Scarecrow” (2015), serialul „Shitty Boyfriends” (2015), filmul „33 Liberty Lane”, „Catfight” (urmează să apară).

Citeşte şi  Cum arată actriţele din Sex and the City la 12 ani de la finalul serialului FOTO

În prezent, Sandra filmează la „Window Horses”, unde împrumută vocea personajului Rosie Ming.

Iar atunci când nu filmează, Sandra este fotografiată de paparazzi mergând cu bicicleta, fiind o adeptă a stilului de viață sănătos.

Vezi pe okmagazine.ro ce fac ceilalți actori care au părăsit serialul!