Ce face acum Lili din serialul „La bloc”. Actrița a trecut printr-o dramă de nedescris

Serialul „La bloc” a făcut furori la începutul anilor 2000, fiind probabil primul sitcom românesc. Totuși, o bună parte dintre actorii care au făcut istorie cu această producție au preferat să se retragă din lumina reflectoarelor. Ce s-a întâmplat cu Mariana Dănescu actrița care intrepreta personajul Lili. Iată cu ce se ocupă acum.

13 apr. 2023, 16:29
Ce face acum Lili din serialul „La bloc”. Actrița a trecut printr-o dramă de nedescris

Serialul „La Bloc” a făcut furori printre români la momentul respectiv. Acesta era probabil primul sitcom românesc, care a rulat la începutul anilor 2000 pe Pro Tv. Presonajele erau cunoscute de fiecare român, tocmai pentru că erau extrem de colorate și savuroase. Însă o parte dintre actorii care au dat viața acestor personaje-legentă au ales un drum total diferit după ce au încheiat filmările pentru acest serial.  Iată ce face acum actrița care a întruchipat personajul Lili.

Citește și: Nelu Curcă din serialul La Bloc, despre viaţa în mănăstire şi motivele renunţării la cele lumeşti: „Am căzut într-un păcat greu. La mănăstire nu te rupi de lume, te rogi pentru lume”

Este deja cunoscut faptul că Nelu Curcă a renunțat la lumina reflectoarelor și la emoțiile scenei și a decis să se retragă la mănăstrire. Pe de altă parte, Dragoș Moștenescu, cel care a intrepretat personajul Coste, a decis să părăsească România, iar „Americanu`” s-a reorintat și el către alt domeniu de lucru.

Actrița Dana Rogoz, care a dat viața personajului Mimi, a rămas consecventă vis a vis de pasiunea ei, fiind în contiuare actriță și în prezent. La fel și Laura Cosoi, care este încă în atenția publicului larg. Totuși, ce s-a întâmplat cu actrița care a jucat personajul Lili?

Drama neștiută trăită de actrița din serialul „La bloc”

Cu toate că aceasta nu a mai avut apariții pe micile ecrane, ea continuă să încânte publicul cu personajele cărora le dă viața pe scenele teatrelor. Actrița nu a renunțat la pasiunea ei pentru actorie, iar acum ajunsă la vârsta de 54 de ani reușește să se mențină într-o formă de zile mari.

Spre deosebire de alți colegi din producția „La Bloc”, actrița Marana Dănescu poate fi văzută pe scenele din Capitală, în spectacole precum Oase pentru Otto de Lia Bugnar.  De asemenea, aceasta a mai putut fi văzută și în Doctori femei și alte întâmplări după Georges Feydeau (2009). Alte piese de teatru interesante au fost și Nevestele vesele din Windsor de William Shakespeare (2011), dar și Roman Teatral după Ronald Harwood (2013), ori Coada (Line) după Israel Horovitz (2014).

Totuși, Lili a mai avut apariții și în diferite filme, unde a amintit tuturor că își merită toate aprecierile. Printre acestea se numără faimosul film ”Extemporal la dirigenție”, ”Poker”, dar și ”Cu dragostea nu-i de glumit”.

Din păcate, dincolo de viața boemă și frumoasă a teatrelor și a platourilor de filmare, actrița a trăit o dramă cumplită. Cu toate că aceasta a apărut mereu cu zâmbetul pe buze în fața oamenilor, în sufletul acesteia a fost o durere de nedescris.

Mariana Dănescu avea o soră geamănă, care din păcate s-a stins din viață în anul 2013. Este vorba despre Adriana Dănescu, care era jurnalistă. Aceasta suferea de cancer, iar în final a pierdut lupta cu această boală nemiloasă.

Citește și: Cum arată soţia lui Americanu’ din La Bloc: „Asta m-a atras la ea”