Cum arată soţia lui Americanu’ din La Bloc: „Asta m-a atras la ea”

Cum arată soţia lui Americanu' din La Bloc. Emil Mitrache, în vârstă de 47 de ani, s-a retras din lumina reflectoarelor. Recent, a fost invitat la emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a vorbit atât despre familie, cât şi despre carieră.

02 apr. 2023, 19:48
Cum arată soţia lui Americanu’ din La Bloc: „Asta m-a atras la ea”
Cum arată soţia lui Americanu' din La Bloc

Cum arată soţia lui Americanu’ din La Bloc. Fostul actor are o carieră de succes, dar este și un familist convins. În anul 2012, actorul s-a căsătorit cu partenera sa, Cristina. Cei doi s-au cunoscut la botezul unei colegi de filmări, iar de acolo a început povestea lor de dragoste.

Cum arată soţia lui Americanu’ din La Bloc

Este o persoană cu picioarele pe pământ, nu este o persoană pretenţioasă. Ea simte că o iubesc, nu trebuie să-i arăt. Viaţa noastră este legată de copii. Ne-ar prinde bine să plecăm singuri o săptămână.

De cinci ani nu am mai fost doar noi doi. Nu m-am chinuit foarte mult să o cuceresc. Ne-am cunoscut la botezul unei colege de filmari. Nu am vrut să merg, nici ea nu a vrut, dar destinul a făcut să mă duc şi să o cunosc. Ea nici nu ştia cine sunt. Nu se uita la serial. Asta m-a atras la ea”, a dezvăluit Americanu’ despre soţia sa, într-o emisiune tv.

Citeşte şi: Americanu’ din serialul La Bloc, la un pas de moarte. Cu ce boală a fost diagnosticat: „Se numește ”ucigașul tăcut”. Nu aveam niciun simptom”

Ce salariu primea de la PRO TV „Americanu” din La Bloc

Actorii din „La Bloc” erau plătiți pentru fiecare episod. Americanu încasa 250 de dolari pentru fiecare filmare. Într-o zi, el filma două episoade, iar la TV erau difuzate patru episoade pe săptămână.

Astfel, într-o lună, Americanu primea aproximativ 4.000 de dolari, o sumă frumușică pentru acele vremuri.

Nu prea ne plăteau bine, era decent la cât munceam. Noi începeam la ora 9 dimineața în fiecare zi și terminam la 21.00, dar noi băgam până la 23.00, chiar 1.00 noaptea și după ne duceam acasă și la 9 dimineața să fim înapoi, trei luni zi de zi.

Cam 250 de dolari la cursul PRO TV, nu la cursul BNR, adică, puțin mai jos. Erau 250 de dolari pe episod, noi făceam două episoade pe zi și erau difuzate 4 pe săptămână”, a declarat actorul Emil Mitrache în podcastul lui Măruță.