Ce face acum Mircea Solcanu, la 8 ani de când s-a retras de la TV

Ce face acum Mircea Solcanu. În urmă cu opt ani, vedeta de la Acasă TV, care prezenta emisiunea "Poveştiri adevărate" împreună cu Cabral, se retrăgea din lumina reflectoarelor, din cauza unui scandal.

06 mai 2021, 16:42
Ce face acum Mircea Solcanu, la 8 ani de când s-a retras de la TV
În urmă cu opt ani, Mircea Solcanu se retragea de la TV

Ce face acum Mircea Solcanu. Fostul prezentator s-a retras din spațiul public, dar pe reţelele de socializare este activ, unde mai postează fotografii sau diverse mesaje.

De când a renunțat la TV, Mircea Solcanu și-a schimbat și look-ul, acum are părul lung. La vârsta de 44 de ani, bărbatul s-a stabilit în Constanța, acolo unde deține şi o mică afacere.

Citeşte şi: Cum a fost fotografiat Mircea Solcanu la o terasă din Constanţa. Fostul prezentator este complet schimbat

În urmă cu câțiva ani, el a avut chiar și o plajă în administrare, însă acum mai are doar un mic spațiu comercial, la parterul unui bloc. În prezent, fostul prezentator este student în anul 3 la Facultatea de Arte din cadrul Universității Ovidius din Constanța (la secția „artele spectacolului – actorie”), iar în timpul liber face activități de voluntariat pentru asociațiile de protecție a animalelor, scrie Wowbiz.ro.

Ce face acum Mircea Solcanu

Mircea Solcanu

era, la începutul anilor 2000, una dintre cele mai simpatizate vedete PRO TV, însă prezentatorul Poveștirilor de noapte a rămas fără job după ce a avut nefericita inspirație să facă un comentariu care a scandalizat multă lume la vremea respectivă. Mircea Solcanu i-a acuzat pe părinţii băieţelului sfâşiat de câini în septembrie 2013, Ionuţ Anghel, folosind termeni foarte duri, fapt care l-a costat locul de muncă.

Familia Anghel! S-a inventat munca. Dacă nu vă place munca, duceţi-vă copilul să-l mănânce alţi câini, se pare că din asta trăiţi. Ce sumă aţi încasat în urma participării la emisiuni TV, acelea care se desfăşurau când copilul vostru era pe catafalc?’, a spus la vremea respectivă Solcanu, spre indignarea unei țări întregi.