Cum arată Mircea Solcanu la şase ani de când s-a retras din televiziune. Cu un look rebel, abia mai poate fi recunoscut

La începutul anului 2014, Mircea Solcanu părăsea definitiv televiziunea după un incident al cărui protagonist a fost. Fostul prezentator de la Acasă TV a stârnit indignarea publicului făcând declarații dure la adresa părinților lui Ionuţ Anghel, băieţelului sfâşiat de câini în septembrie 2013. La şase ani de când a părăsit televiziunea, Mircea Solcanu este de nerecunoscut. 

RomaniaTV.net
16 iun. 2020, 15:16

Fostul prezentator al Poveştirilor de noapte a postat, recent, o fotografie pe Instagram, în care apare cu plete şi cu barbă. Un look rebel care nu mai are aproape nimic de-a face cu imaginea afişată pe micile ecrane în urmă cu câţiva ani.

Deşi era una dintre cele mai îndrăgite personaje de la tv, el a căzut în dizgraţie odată cu declaraţia scandaloasă despre cazul Ionuţ Anghel. Mircea Solcanu i-a acuzat pe părinţii băieţelului sfâşiat de câini că fac bani de pe urma apariţiilor la tv. Această ieşire l-a costat locul de muncă.

Familia Anghel! S-a inventat munca. Dacă nu vă place munca, duceţi-vă copilul să-l mănânce alţi câini, se pare că din asta trăiţi. Ce sumă aţi încasat în urma participării la emisiuni TV, acelea care se desfăşurau când copilul vostru era pe catafalc?’, a răbufnit, la acea vreme, Solcanu. Opinia sa, exprimată în termeni duri şi acuzatori, a indignat o ţară întreagă.

Citeşte şi Culiță Sterp a intrat cu mașina într-un copac. Care este starea cântăreţului

La scurt timp, fostul prezentator a părăsit postul Acasă TV, iar postul a transmis scuze publice.

Acasă TV, postul care difuzează emisiunea «Povestiri de noapte», prezentată de Mircea Solcanu, îşi exprimă oficial scuzele pentru situaţia creată de moderatorul show-ului menţionat mai sus. Regretăm situaţia care implică familia Anghel că urmare a mesajului postat de Mircea Solcanu pe pagina lui de Facebook. Comportamentul inadecvat al lui Mircea Solcanu s-a bazat pe suferinţele personale şi pe problemele lui de sănătate. Mircea Solcanu a decis să renunţe la postul sau în cadrul echipei Acasă TV cu speranţa că gestul lui va dovedi cât de mult regretă cele întâmplate“, se arată în comunicatul postului Acasă.

După ce a dispărut de la tv, Mircea Solcanu s-a dedicat unei pasiuni mai vechi, actoria, fiind admis la Facultatea de Arte din cadrul Universităţii Ovidius din Constanţa, la specializarea Artele spectacolului. Mircea s-a mutat definitiv în Constanţa, oraşul său natal. Totodată, s-a dedicat şi proiectelor de voluntariat, activând în zona apărării drepturilor animalelor.

În anul 2012, Mircea Solcanu a trecut prin încercarea vieţii. A fost supus unei intervenţii chirurgicale pe creier, pentru eliminarea unei tumori, operaţie realizată la Viena, în Austria.