Cum a fost fotografiat Mircea Solcanu la o terasă din Constanţa. Fostul prezentator este complet schimbat

De mai bine de un deceniu, Mircea Solcanu a ieşit din lumina reflectoarelor, în urma unui scandal cu părinţii unui copil, care a fost mâncat de câini.

RomaniaTV.net
25 aug. 2020, 15:15

Jurnalistul nu mai are treabă nici cu televiziunea și nici nu mai este recunoscut pe stradă, ca altădată.

Recent, potrivit replicaonline.ro, Mircea Solcanu a fost surprins ca un oarecare, în Piața Ovidiu, din Constanţa, în timp ce mânca o shaorma! Îmbrăcat sport, fostul prezentator pare extrem de relaxat, şi-a savurat preparatul în liniște, după care a plecat.

Mircea Solcanu face dezvăluiri INCENDIARE. Cine a fost SINGURA femeie cu care a făcut amor

Unul dintre cei mai apreciaţi prezentatori TV

Mircea Solcanu era, la începutul anilor 2000, una dintre cele mai simpatizate vedete PRO TV, însă prezentatorul Poveștirilor de noapte a rămas fără job după ce a avut nefericita inspirație să facă un comentariu care a scandalizat multă lume la vremea respectivă. Mircea Solcanu i-a acuzat pe părinţii băieţelului sfâşiat de câini în septembrie 2013, Ionuţ Anghel, folosind termeni foarte duri, fapt care l-a costat locul de muncă.

Familia Anghel! S-a inventat munca. Dacă nu vă place munca, duceţi-vă copilul să-l mănânce alţi câini, se pare că din asta trăiţi. Ce sumă aţi încasat în urma participării la emisiuni TV, acelea care se desfăşurau când copilul vostru era pe catafalc?, a spus la vremea respectivă Solcanu, spre indignarea unei țări întregi.

Ulterior, Mircea Solcanu s-a dedicat unei pasiuni mai vechi, actoria, fiind admis la Facultatea de Arte din cadrul Universităţii Ovidius din Constanţa, la specializarea Artele spectacolului, potrivit VIVA!