Ce face acum Paula Rad, soprana de la Românii au talent, care lucra ca femeie de serviciu: „Stau tot în Cluj”

Ce face acum Paula Rad, soprana de la Românii au talent, care lucra ca femeie de serviciu. Femeia a impresionat o ţară întreagă cu vocea ei, însă cel mai mult pe juriu, Andra fiind cucerită de calităţile sale vocale şi i-a dat Golden Buzz.

22 iun. 2021, 08:49
Ce face acum Paula Rad, soprana de la Românii au talent, care lucra ca femeie de serviciu: „Stau tot în Cluj”
Ce face acum Paula Rad, soprana de la Românii au talent

Ce face acum Paula Rad. Soprana de la Românii au talent lucra ca femeie de serviciu, pentru a se putea întreține, însă participarea la show i-a schimbat viaţa. Andra a „premiat-o’ cu un golden buzz pentru vocea și capacitățile vocale pe care le are, iar Paula Rad a ajuns direct în semifinală.

Citeşte şi: Cum arată acum Valentin Dinu de la Românii au talent. Artistul a revenit în atenţia publicului după ce a lansat o piesă cu Theo Rose

Ce face acum Paula Rad, soprana de la Românii au talent

Acum, la mai bine de patru ani de la participarea la emisiune, Paula Rad își câștigă existența din domeniul pe care îl cunoaște cel mai bine: muzică. Soprana le predă muzica micilor staruri, iar copiii pot învăța de la soprană cum să cânte la chitară, la pian sau canto clasic.

Nu am mai avut spectacole în perioada aceasta. Însă, fac meditații cu copilașii la pian și chitară, predau și canto acasă. Nu mi-am cumpărat încă o locuință a mea. Stau tot în Cluj, nu m-am mutat în alt oraș.‘, a transmis Paula Rad, potrivit Impact.ro.

De ce nu a fost angajată Paula Rad la Operă

Absolventa de Conservator din Cluj Paula Rad (28 de ani) a impresionat juriul şi telespectatorii emisiunii „Românii au talent“ cu o arie foarte cunoscută de operă. Şi mai tare a impresionat povestea ei: după 11 ani de canto, tânăra de 28 de ani lucra ca femeie de serviciu. Ea s-a plâns că a încercat să se angajeze la Operă, i s-a spus că are o voce frumoasă, dar trebuie să mai aştepte.

Actorul Florin Călinescu, membru al juriului, a atacat dur conducerea Operei care nu a angajat-o pe tânăra talentată: „În cazul tău mi se pare o nedreptate pentru care cred că pedeapsa pe lumea asta este puţină. Nu pot să cred că trebuie să ai numai părinţi, pile, soţi, amanţi şi aşa mai departe. Să le fie ruşine“.

Adrian Morar, directorul artistic al Operei din Cluj la care Paula Rad a fost în audiţie, a declarat pentru Adevărul: „Într-adevăr a fost la o audiţie, cred că era prin 2014. Ca Paula Rad sunt zeci de soprane pentru că vocea de soprană este cel mai des întâlnită. Paula are, spre deosebire de alte soprane, un volum de luat în considerare, are decibeli în voce, eu o cunosc de la Conservator. Ea când a venit la audiţia de la Operă nu a dat tot ce a putut, pentru că fusese răcită săptămâna respectivă. Audiţia nu a fost extraordinară. A fost o audiţie care îi reliefa vechile calităţi“.


loading...
Partenerii noștri