Ce face acum și cu ce se ocupă „păpușa de la Glina”. Adina Asăvoaie este de nerecunoscut

Ce face acum și cu ce se ocupă "păpușa de la Glina". Adina Asăvoaie devenea cunoscută în urmă cu aproape șapte ani, povestea ei uimind o țară întreagă. Pe atunci avea doar 10 ani, trăia în sărăcie lângă celebra groapă de gunoi.

28 feb. 2023, 15:10

Ce face acum și cu ce se ocupă „păpușa de la Glina”. Cazul Adinei a fost îndelung mediatizat în presă, pentru prima dată fiind semnalat în decembrie 2016, de către Libertatea. Familia Asăvoaie trăia la o aruncătură de băț de groapa de gunoi Glina, în condiții de nedescris. Copiii acestei familii erau de o frumusețe aproape ireală, însă nu-și pierduseră inocența și nici speranța. Dintre ei se evidenția Adina, care a primit eticheta „păpușa de la Glina”.

Citește și: De la Glina, de lângă groapa de gunoi, pe marile podiumuri de modă din Dubai şi Paris. Cum arată azi, la 16 ani, Adina, supranumită „păpuşa din Glina”

Ce face acum și cu ce se ocupă „păpușa de la Glina”

În prezent, Adina Asăvoaie participă la prezentări de modă în Dubai, Paris, ba chiar a avut un rol minuscul într-un film indian. Așadar, visul fetei este pe cale de a se îndeplini în totalitate. Viața ei s-a schimbat de când lumea a auzit care este cel mai mare vis al ei, și anume să devină cunoscută în lumea modei. Acum, „păpușa de la Glina” participă din ce în ce mai des la prezentări de modă.

Adina a mărturisit că viața i s-a schimbat radical după ce mai multe fotografii cu ea, de pe vremea când era doar un copil, au devenit virale pe internet. Acum a ajuns acum la vârsta adolescenței și se bucură de o carieră de succes în modelling.

Viaţa mea s-a schimbat în bine. Am devenit cunoscută, am devenit model, am urcat pe o scenă. Nu mă gândeam niciodată că o să se întâmple așa ceva. Adică nici prin gând, sau să visez. Urmează să merg la un concurs internațional. Am atâtea emoții! Nici n-am ajuns acolo, dar îmi doresc foarte mult să particip la cât mai multe concursuri, să câștig multe titluri”, spunea Adina.

Adina participa la un festival în România, atunci când actuala ei impresară a zărit-o pe scenă. Femeia a fost de-a dreptul fermecată de frumusețea fetei, așa că a decis să o ajute să-și construiască o carieră în modelling: „Am văzut-o prima dată pe scena unui festival românesc, mi s-a părut impresionantă frumusețea ei. Am zis: ‘Wow! Fata asta chiar e frumoasă!’. Nu știam încă despre cine e vorba. Nu auzisem încă de povestea „Cenușăresei”. Mi-a plăcut de ea și mi-am propus să o ajut”, a povestit Cătălina, impresara Adinei.