Ce face acum şi din ce trăieşte Laurette, fosta prietenă a lui Ion Ţiriac. A fost la un pas de căsătorie!

Acum câţiva ani au apărut mai multe zvonuri conform cărora Ion Țiriac ar avea o relație cu Laurette Atindehou. Vedeta a declarat la vremea respetivă că este "prietenă" cu miliardarul român.

25 apr. 2023, 19:00
Ce face acum şi din ce trăieşte Laurette, fosta prietenă a lui Ion Ţiriac. A fost la un pas de căsătorie!
Ce face acum şi din ce trăieşte Laurette, fosta prietenă a lui Ion Ţiriac. A fost la un pas de căsătorie!

Ce mai face şi din ce trăieşte Laurette, fosta prietenă a lui Ion Ţiriac. În prezent, vedeta trăiește în Franța și anunță că va avea un proiect la TV. „Momentan, locuiesc în Franța însă vin de câte ori este nevoie în România pentru anumite proiecte. Mă gândesc serios la mutarea mea în Paris, deoarece mi-am făcut prieteni, oamenii sunt fără interes. Mă regăsesc și mă simt minunat acolo. Avem un frumos apartament în care locuim și suntem foarte fericite, eu și fiica mea”, a declarat Laurette pentru Ciao!.

Citeşte şi: Câți bani câștigă Laurette din OnlyFans, platforma pe care se postează conținut pentru adulți. „Dacă doar dai sfaturi, nu poți să câștigi sume mari. Bărbații nu sunt interesați să plătească, ei vor să vadă mai mult”

Laurette vrea să urmeze cursurile unei școli de masaj și înfrumusețare corporală, iar în România își pregătește revenirea pe micul ecran: „Anul acesta voi avea un proiect TV, lucru care face ca eu să mai stau o perioadă în România urmând apoi să plec din nou, pentru a urma cursurile unei școli de masaj și înfrumusețare corporală în Paris”.

Citeşte şi: Pentru ce sumă ar înşela Laurette. Bruneta nu se fereşte şi recunoaşte tot: „De ce să fiu ipocrită”

După speculațiile despre o posibilă aventură cu Ion Țiriac, Laurette a avut o relație cu Mihai Ştefan, alături de care are o fetiță, pe Serena Luce Maria. Vedeta a mai fost căsătorită Ciprian Nistor, de care a divorțat cu scandal după ce acesta a acuzat-o că l-ar fi înșelat cât el îi ispășea pedeapsa în închisoare. De la despărțirea de fostul fotbalist de la Dinamo, Magaye Gueye, cu care a fost aproape de căsătorie, Laurette nu s-a mai afișat cu nici un iubit!