Ce face Adi Minune la izolare. Fiul celebrului manelist l-a dat de gol

Adrian Simionescu Jr a dezvăluit ce tablou emoționant a pus tatăl său în livingul vilei

RomaniaTV.net
02 mai 2020, 08:30
Ce face Adi Minune la izolare. Fiul celebrului manelist l-a dat de gol

Adrian Minune a investit de-a lungul anilor o adevărată avere în casa din Ștefăneștii de Jos, județul Ilfov. Iar de curând, celebrul manelist a fost dat de gol în legătură cu tabloul emoționant pe care îl are  în livingul casei. Micul secret a fost dezvăluit de fiul lui, Adrian Simionescu Jr. Luxul și opulența în care trăiesc artistul, soția și cei doi copii minori se văd atât în locuința cu piscină în care stau, dar și în mașinile cu mulți cai putere pe care acesta le deține.

HORIA MOCULESCU a aflat rezultatul testării la Covid-19. Primele declaraţii

În weekend, băiatul lui Adi Minune le-a împărtășit fanilor săi cum reușește să facă timpul să treacă mai ușor în timpul pandemiei de coronavirus. S-a relaxat cu o narghilea – această activitate este preferată în frumoasa familie a manelistului, după cum se poate vedea în galeria foto a articolului. Înainte să se delecteze cu aroma aleasă, adolescentul a filmat câteva secunde cu narghileaua pregătită și a făcut publice imaginile. 

În clipul urcat pe Instagram Stories, internauții nu au fost atenți doar la mesajul lui Adrian Simionescu Jr, respectiv: “Pregătiți-vă să fiți aburiți”. Și asta pentru că privirile multora s-au oprit la tabloul de pe șemineu! Acesta este reprezentant de o poză de album cu întreaga familie a talentatului manelist.