Ce face Andreea Berecleanu după plecarea de la Antena 1: „Dorm mai liniştită”

Andreea Berecleanu a vorbit deschis depre ocupaţia pe care o va avea după plecarea de la Antena 1. Concret, fosta prezentatoare de ştiri nu a pricizat nimic despre televiziune, ci despre comunicare. 

RomaniaTV.net
20 feb. 2020, 13:38
Ce face Andreea Berecleanu după plecarea de la Antena 1: „Dorm mai liniştită”

De asemenea, întrebată de jurnaliştii de la Paginademendia.ro despre ce face vedeta după plecarea de la Antena 1, aceasta a răsupuns ferm: „Dorm mai linistită”. 

„După ce în 2014, am lansat Estetica Premium, prima și singura platformă 360 de conținut premium, axat pe estetică, sănătate, frumusețe, tehnologie și inovație medicală, cu servicii de producție video, branding, PR digital și content marketing, mi-am propus să dedic și mai mult timp zonei de de comunicare”, a declarat Berecleanu pentru Paginademedia.ro.

Citeşte şi: S-a aflat motivul pentru care Andreea Berecleanu părăseşte Antena 1. Ce era „forţată” să facă ştirista: „Ştiu că pot privi pe oricine”

„Mai ales în contextul în care sunt unul dintre influencerii și comunicatorii cei mai respectați din piață, dar și în acela în care deja în portofoliul Estetica Premium au intrat mai multe mărci în 2019 urmare a dezvoltării fără precedent a industriei estetice și a creșterii interesului pentru sănătate, frumusețe, artă”, a adăugat aceasta. 

Andreea Berecleanu a fost înlocuită la prezentarea Observatorului de către Sandra Stoicescu. Berecleanu a lucrat 17 ani în Antena 1, dintre care în ultimii șapte a prezentat Observatorul de la ora 19.00.