Ce face Andrei Zaharescu, la 10 ani de divorțul de Andreea Berecleanu. A câștigat procesul cu prezentatoarea TV

Ce face Andrei Zaharescu, la 10 ani de divorțul de Andreea Berecleanu. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste și au împreună doi copii, însă, la un moment dat, au decis să meargă pe drumuri separate. Ani buni s-au înfruntat prin tribunale, asta până în 2022, când fostul prezentator a câștigat procesul.

12 iul. 2023, 17:07
Ce face Andrei Zaharescu, la 10 ani de divorțul de Andreea Berecleanu. A câștigat procesul cu prezentatoarea TV
Ce face Andrei Zaharescu, la 10 ani de divorțul de Andreea Berecleanu

Ce face Andrei Zaharescu, la 10 ani de divorțul de Andreea Berecleanu. Procesele în care s-au întâlnit foștii soți au fost pentru a rezolva problema bunurilor comune, dar și pe cea a pensiei alimentare pe care consulul României în Africa trebuia să o plătească pentru copii.

Conform minutei instanței de la Judecătoria Sectorului 1 din București, cererea făcută de Andreea Berecleanu pentru a primi banii rezultați de la fosta firmă cu soțul a fost respinsă. Astfel, prezentatoarea TV nu a primit nici măcar banii pentru cheltuielile de judecată.

Respinge cererea principală, ca prescrisă. Respinge cererea reconvenţională, ca neîntemeiată. Respinge capătul subsidiar al cererii principale, ca rămas fără obiect. Respinge cererile de acordare a cheltuielilor de judecată, ca neîntemeiate”, au decis judecătorii.

Citește și: Andreea Berecleanu s-a dus la teatru pentru Florinel Piersic, dar s-a ales cu Andrei Zaharescu. „Abia când eram nevasta lui am aflat că era şi el pe scenă!”

Ce face Andrei Zaharescu, la 10 ani de divorțul de Andreea Berecleanu

Andrei Zaharescu este tatăl a patru copii, o fată din prima căsătorie, doi copii cu Andreea Berecleanu și un băiat din actuala căsnicie. Soția sa din prezent este cu 20 de ani mai tânără. Alături de familie, s-a mutat în Cape Town, Africa de Sud. De când a ieșit din lumina reflectoarelor, a încercat să păstreze maximă discreție cu privire la viața sa privată.

Din declarația sa de avere, se poate vedea că nu deține niciun imobil în Africa, niciun autoturism sau alt fel de avere în obiecte. Pe de altă parte, are un cont în care a reușit să adune nu mai puțin de 11.000 de dolari. De asemenea, în acte, fostul prezentator TV a declarat că are și un împrumut de 300.000 de lei, contractat în 2018 și care era scadent în anul 2020.

În declarația de avere din 2021, fostul soț al Andreei Berecleanu a anunțat că a câștigat anual, din postura de consul, suma de 83.750 de dolari, sumă la care se adaugă și peste 12.500 de lei.