Fiica Andreei Berecleanu a renunţat la haine. Cum s-a pozat Eva pe o plajă din Dubai

Fiica Andreei Berecleanu a renunţat la haine. Eva are 21 de ani, locuieşte în Londra, acolo unde şi studiază. Tânăra face furori pe reţelele sociale, mai exact pe Instagram, unde postează imagini extrem de sexy, în diverse locaţii luxoase.

28 apr. 2023, 13:37
Fiica Andreei Berecleanu a renunţat la haine. Cum s-a pozat Eva pe o plajă din Dubai
Fiica Andreei Berecleanu a renunţat la haine

Fiica Andreei Berecleanu a renunţat la haine. Tânăra cu ochii căprui și o talie de viespe face ravagii cu imaginile pe care le postează pe Internet. Recent, s-a pozat pe o plajă din Dubai, în costum de baie, iar fanii au dat inimioare peste inimoare.

Citeşte şi: Fiica Andreei Berecleanu are iubit. Eva s-a cuplat cu un controversat băiat de oraş şi s-a mutat cu el. Primele imagini cu cei doi

Fiica Andreei Berecleanu a renunţat la haine

Eva Zaharescu se află în Dubai, unde se bucură de soare și bucură privirile cu corpul ei perfect. Tânăra și-a făcut un set de fotografii îmbrăcată într-un costum de baie minimalist.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Zaharescu (@eva_zaharescu)

Eva Zaharescu este fiica pe care Andreea Berecleanu o are cu Andrei Zaharescu. Cei doi mai au împreună un fiu, Petru. În urmă cu patru ani, Eva s-a mutat la Londra pentru studii. Este destul de activă pe rețelele sociale, unde publică adesea imagini în ținute care lasă multă piele la vedere, cu decolteuri adânci.

Care este dieta Andreei Berecleanu

În urmă cu 10 ani, s-a confruntat cu probleme serioase dFiica Andreei Berecleanu a renunţat la hainee sănătate la coloana vertebrală, iar medicii i-au spus imediat că trebuie să slăbească opt kilograme. Dacă nu făcea acest lucru, risca să rămână paralizată pe viață.

De atunci, Andreeea Berecleanu a schimbat câteva lucruri în stilul său de viaţă. A renunțat la dulciuri și consumă foarte multe ciorbe şi supe. Face și mișcare, mai exact înot, și are voie să alerge pe bandă în jur de 10 minute.

Dacă stau să vă răspund foarte sincer, pentru că altfel nici nu aș putea, aș spune că viața mea este foarte echilibrată. Mi-a plăcut acest echilibru. Asta nu înseamnă că nu sunt un om pasional. Lucrurile astea nu se bat cap în cap, nu sunt antagonice.

Am încredere tot timpul să găsesc un echilibru alimentar. Ca toate femeile, am ținut foarte multe diete. M-am regăsit foarte bine într-o dietă care e de fapt un stil de viață. Dieta este un stil de viață.

Și anume, dacă se poate să mâncăm mai puțin cantitativ, dacă se poate cât mai puțin dulce, să folosim în loc de zahăr orice altceva și să măncâm sănătos. Dieta oloproteică sau dieta ketogenică sunt dietele la care am recurs eu. Știți ce beau în fiecare dimineață? O cană cu apă caldă și ulei de cocos.

Am renunțat la dulciuri și mănânc multe supe și ciorbe. La prânz prefer o salată și un pește, iar seara, ciorbă. Ultima mea masă este la ora 17.00. Dacă mi se face foame, mănânc iaurt cu semințe. Fac înot, iar medicul mi-a dat voie să alerg zece minute lejer, pe bandă”, a spus Andreea Berecleanu.